Příspěvky uživatele - 90.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - z bytu rovnou do pařníku?, 23.4.2014
Děkuji, tak já je tam odnesu. V pařeništi nezůstanou, není na to dost vysoké. Zatím jsou v rašelinových květináčcích. Pokud by hlásili mrazy, zanesu je na noc domů nebo přikryju netkankou. Na pařeništi je mléčný tuhý igelit. Mám i tak přistínit?
Rajčata - z bytu rovnou do pařníku?, 23.4.2014
Dobrý den, mám doma rajčata, cukety a dýně. Rajčata již mají druhý pár pravých listů, cukety a dýně první. Chtěla bych je přesunout do pařníku. Je vhodné dát je tam i rovnou i na noc, nebo radši ne? Máme tu tak 23°C. Nebo je lépe přesunout je... celý příspěvek >
Jak ošetřit tuto růži?, 18.4.2014
Děkuji. Já jsem si říkala, jestli neodstřihnout to hnědožluté místo, ale nevěděla jsem. Tak ji asi zatím takto nechám a budu pozorovat. Třeba z ní nakonec něco bude...
Jak ošetřit tuto růži?, 18.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostala jsem tuto růži. Byla v takovém igelitovém obalu, kořeny uložené v substrátu, tak je asi trochu zapařená. Vypadá uboze, ale zasadila jsem ji. Mám ji nějak ostříhat? Ošetřit? Nebo nechat osudu, ať se snaží? Děkuji.
Zákula japonská - Kerria japonica 'Pleniflora', 17.4.2014
Dobrý den, chci tento keř vysadit jako pozadí 2 červených dřišťálů. Nevím ale, jak moc se rozrůstá výmladky do okolí, aby mi dřišťály neprorůstal po čase. Bude třeba zasadit zákulu do kýble, nebo to s ní a jejím rozšiřováním není tak... celý příspěvek >
Pestovani kvetaku - poprve, 17.4.2014
Já jsem koupenou přísadu květáku vysadila do pařníku před týdnem.
Jaké jsou Karneval a Holiday?, 16.4.2014
 Nikdo nepěstuje tyhle odrůdy růží?
Je to muchovník?, 15.4.2014
Tak to se těším, třeba nám už letos nějaký plod dozraje
Je to muchovník?, 15.4.2014
Děkuji, tak snad budou k jídlu, třeba letos ochutnáme. Kvete sice jen jeden keř, ale tak třeba. A jestli nebudou k jídlu, tak budou aspoň pro ptáky.
Jaké jsou Karneval a Holiday?, 15.4.2014
Dobrý den, koupila jsem 2 nové růže, posléze jsem na netu zjistila, že uváděná výška Holiday není 1,5 - 2 m, což by mi vyhovovalo, ale 2-3m. Chtěla jsem ji k plotu, tak nevím, jestli ji tam můžu vysadit... Barvy obrázků taky absolutně nesedí, tak... celý příspěvek >
Je to muchovník?, 15.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni jsem na Floře Olomouc zakoupila tenhle keřík (2 ks). Má to být muchovník olšolistý. Fotky květů se na internetu ale značně liší. Tak mě napadá, že je otázkou, co jsem to koupila a jestli to vůbec bude k jídlu? Děkuji.
Rašelinové květináče plesniví, 12.4.2014
Děkuji za rady. Rajčata prospívají, květináče jsem postříkala a až na pár flíčků, které jsem asi vynechala a ještě zastříknu je po plísni
Rašelinové květináče plesniví, 7.4.2014
Jak jste ten kuprikol ředila? Podle návodu? Já mám těch květníků pár, asi to bude náročné odvážit. Plíseň to bohužel je, není na substrátu, ale na stěnách kelímků.
Špenát - bude hořký?, 7.4.2014
Děkuji za reakci a potvrzuji, už narůstá druhá várka. První je v mrazáku a byla z ní i polévka - po zimě naprosto výtečná! Takže na podzim rozhodně zas vyseju.
Rašelinové květináče plesniví, 7.4.2014
Jak jste ten kuprikol ředila? Podle návodu? Já mám těch květníků pár, asi to bude náročné odvážit. Plíseň to bohužel je, není na substrátu, ale na stěnách kelímků.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika