Příspěvky uživatele - 200.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příprava půdy před založením sadu, 8.7.2014
A můžu se zeptat, jakou úpravu půdy jste dělal před výsadbou? Nebo jste sadil přímo?
Příprava půdy před založením sadu, 19.6.2014
Na tom pozemku hospodaří malý rolník. Vím, že lepší je rozorat louku, ale nic takového nemám k dispozici, nechám tedy půdu spoň odpočinout, bude tam vojtěška a poté dojde k výsadbě.
Příprava půdy před založením sadu, 19.6.2014
Jo tomu rozumím, ale když tam bude ta vojtěška 2 roky před výsadbou, tak ji taky můžu mulčovat ne?
Příprava půdy před založením sadu, 18.6.2014
Takže i tu vojtěšku teda mulčovat a nechat normálně ležet, aby se rozložila?
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
Tak závlahu budu řešit, neříkám, že je to suchý pozemek, ale například v současné době zalévat stromky musím, léto bývá celkem suché. No vyzkouším myrobalán, ikdyž chci zkusit i wagenheimovu nebo St. Julien podnož. Ty prý mají menší růst.
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak tu vojtěšku mám jen séct a to posečené dát pryč? Jako že tu půdu obohatí svými kořeny?
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
A nebrala by vojtěška mladým stromkům vláhu? Ten hnůj je uložený na hromadě u stáje, to nestačí?
Příprava půdy před založením sadu, 17.6.2014
No a jak poznám suchý pozemek, u nás je průměr ročních srážek 630 mm zhruba, to si myslím, že je dost, takže suchý asi nebude. Ale určitě se nejedná o nějaký zamokřený pozemek.
Příprava půdy před založením sadu, 16.6.2014
Tak zatím je to jen takový malý sad, cca 2000 m2, tady si to vyzkouším a potom mám v záloze několik hektarů. No chtěl bych meruňky a švestky. Podnože St. Julien nebo Wagenheimova, možná myrobalán. Závlahu bych u tohotomalého pozemku řešil buď... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 16.6.2014
Tak předtím to bylo normálně obdělávané pole, poslední roky ale nehnojené hnojem a pěstovaná pšenice po sobě, takže i proto bych chtěl, aby se do půdy dostaly napřed nějaké živiny. Profil půdy je hlinitá strřeně těžká půda na pomezí černo a hnědozemě... celý příspěvek >
Příprava půdy před založením sadu, 16.6.2014
Dobrý den, mám dotaz ohledně přípravy půdy před založením ovocného sadu. Nevím přesně jak na to, potřeboval bych poradit. Co jsem se díval a četl jsem, tak mám začít cca 3 roky předem. Jedná se o pozemek, kde se nyní nachází zasetá pšenice, takže po... celý příspěvek >
Co je to z višní?, 27.5.2014
No řekl bych, ač nejsem znalec, že se jedná o moniliózu.
Jak ochránit stromky proti okusu, 26.5.2014
Dobře, ale když ožírají korunky, tak nepomůže ani tento tubus, to je ochrana kmínku ne? Asi nejlepší je fakt oplotit sad a je to.
Je to monilia?, 24.5.2014
Jen jestli to správně chápu, vy stříkáte i zasazené stromky proti monilioze? A ještě jsem se chtěl zeptat, ty opakované postřiky Baycorem, to znamená kolik postřiků a po jaké době? Děkuji
Mráz - malé plůdky meruněk, 20.5.2014 Obsahuje fotku
Bergeron :-)
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika