Příspěvky uživatele - 165.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 8.3.2013
To máte pravdu, pokud má školka svou matečnici. Ony školky také nakupují zdravý materiál, ale občas se chybička vloudí. Když jsme měli zakládat matečnici podnoží pro slivoně, měly být v okruhu půl kilometru vykáceny všechny slivoně i trnky na mezích,... celý příspěvek >
Zelenina po tujich...?, 8.3.2013
To vůbec nevadí, asi bych na kusu začal dřeňovým hrachem a po sklizni hrachovinu zaryl. Nebál bych se rajčat, okurek, dýní (cuket) a ani paprik, jestli jste v oblasti, kde se jim daří - těm můžete dát organické hnojení i na jaře, jestli v zemi nejsou... celý příspěvek >
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 8.3.2013
Pokud je strom nemocný, je nemocný celý. Nepomohou zdravé rouby. Jestliže máte odrůdu, u které šarka znehodnocuje plody ve velkém množství, vykopejte jí. I když ji přeroubujete některou méně citlivou (budete mít víc slušných plodů), zůstane zdrojem... celý příspěvek >
Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 8.3.2013
Neměl by to být problém. Pokud umíte roubovat, klidně se do toho pusťte. Můžete klidně už teď. Ale jestli má podle předpovědi přijít nějaký ostrý pokles teplot, nařežte rouby a počkejte až po těch mrazech.
Pozdě nasbírané rouby, 8.3.2013
Určitě ano. I když už rouby nespí a "žijí rychleji" než z prosincové sklizně. Ale moc bych s nimi nečekal. Letos neměly možnost namrznout. Vloni to bylo horší. ty únorové mrazy (okolo -20°C) někde jednoleté výhony poškodily a nebylo co řezat. Někdo... celý příspěvek >
Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 8.3.2013
Přípravky, které mají chránit před skládkovými chorobami nejsou nejspíše stejné jako ty, které blokují klíčení. Problém je v tom, že někde v Evropě povolené jsou, u nás tuším jen minimálně, nebo vůbec. Soused koupil brambory na jídlo, které byly z... celý příspěvek >
11 let stará semínka kozích rohů Mars, 7.3.2013
V roce 2002 byla v jednom čísle Zahrádkáře příloha - semínka rajčete Vilma. Pytlík ležel v balíku časopisů ročníku 2002, v suchu, chladu suchého sklepa (dříve na uhlí) do jara 2012. Nasypal jsem je do truhlíku se zemí všechny, jestli ještě nějaké... celý příspěvek >
Hybrid a F1, 3.3.2013
    Lidsky je to jen odrůda u které šlechtitel zajistil, že rostliny které z těchto semínek vyrostou budou stejné, stejně výkonné, se stejnými nároky, se stejným (špičkovým) výnosem.      Hybrid je obecně kříženec (každý... celý příspěvek >
Jak udrzet topinanbur co nejvice let v dobre kondici, 3.3.2013
Lepivost lepku - ono spíše jde o to, že lepek podle toho jak je kvalitní a v jeké mouce to je dává pečivu určitou kyprost. 
Jak udrzet topinanbur co nejvice let v dobre kondici, 3.3.2013
V základě jsou tři typy hrachu dřeňový nebo na vylupování ten se sklízí, když jsou hrášky měkké sladké a vylupují se z lusků. U hrachu cukrového se jedí mladé lusky celé (jsou vnich ještě malá semena, ty lusky nemají v sobě ty "šlupky", které jinak v... celý příspěvek >
Maliník Polka, Medea, 2.3.2013
Kristalon je určitě lepší - dáte jim zároveň i vodu a pokud Cererit nezahrábnete, dolů se dostane tak akorát dusík a něco málo draslíku. Na podzim dostanou ke kořenům roční kompost (vše ze zahrady + králičiny). V zimě jim nastelu od králíků (ve slámě... celý příspěvek >
Rumjanaja Zorka, 2.3.2013
Pan Kamiš jí má z Lednice. Ještě Panu Petrovi z Pardubic: Myrobalán není na jídlo špatná věc, jestli vypadá jako na obrázku a dá se jíst ze stromu tři týdny, budu ho mít na zahradě raději než meruňku. Těch si pár dovezu z Moravy a zpracuji je se... celý příspěvek >
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013
A do rodiny by ještě mohla patřit Královna Hortenzie. Cizosprašná skvělá sladkovišeň s velikostí stromu jako třešeň.
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013
Výborná šťavnatá "bluma", zralá je na jídlo v plavkách, těsně před vykoupáním. Z tvrdších je fajn kompot. Rády ji i vosy, částečně červaví, ale já to vykousnu nebo vyříznu a nevadí mi to. Je chutnější než ta, které u nás říkáme velká zelená, že... celý příspěvek >
Stará jabloň, 18.2.2013
Myslíte nejspíše na kolonizaci toho torza hlívou, že. 
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika