Příspěvky uživatele - 230.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sršně - jak na ně?, 20.7.2007
Chráněné nejsou a kdyby byly, tak je mi to upřímně jedno. Známý se právě vrátil "do pracovního procesu" po nemoci. Žihadlo, penicilín, pracvní neschpnost.
Katalpa - pěstování, 20.7.2007
Zalijte, přihnojte, přidejte třeba i trochu "hořké soli" do zálivky. Ona má katalpa sice ráda propustnou půdu, ale vodu má taky ráda.
Šeflera, 20.7.2007
To budete muset začít "od začátku". Nechat zakořenit tři stonkové řízky (stačí ve vodě), následně zasadit těsně vedle sebe a průběžně, jak porostou, zaplétat  "mladé dřevo". Ale možná, že by to šlo i se staršími, jen vám nebudou chtít držet (asi... celý příspěvek >
Popinava stale kvetouci ruze, 19.7.2007
Ještě jsem si vzpomněl, podívejte se na: http://ruze.wi.cz/index.php?i=AEB00PN Spousta informací, obrázků...
mravce, 19.7.2007
Asi jsem cynik. Abych ještě mravence přikrmoval... docela mě to pobavilo. A ze zahrádky bych mohl vytvořit jakýsi skanzen pro mravence ze širokého okolí - "tady se dobře vaří!"
Popinava stale kvetouci ruze, 19.7.2007
Je to opravdu hodně otázek. Doporučuji investovat do nějaké knížky, já například koupil V.Walter: Růže, ale v knihkupectvích je dostatek i jiných... Co se týče hnojiv, jsou k dostání speciání hnojiva, určená pro růže s návodem pro aplikaci.... celý příspěvek >
Angrešt, 18.7.2007
Pokud nebyly na plodech tmavé skvrny (padlí), mohlo se stát, že se plody na prudkém slunci "uvařily". Jednou se mi to také stalo a následující sezónu už bylo zase všechno v pořádku.
Co je to za květinu?, 18.7.2007
Ještě k té jedovatosti mléka u pryšců. Při řízkování si docela určitě mlékem potřísníte ruce, pak je krajně nevhodné si "sáhnout" do oka. Údajně hrozí dočasné ochnutí očního nervu. Další riziko je se dotknout vlhké a citlivé pokožky kdekoli na těle.... celý příspěvek >
Pěstujete někdo Jostu?, 18.7.2007
Použití Josty jako "plotovky" se mi také osvědčilo, na opadavý živý plot je moc dobrá. Snadno se množí, dobře roste, udržuje a plody také nejsou k zahození.
Co je to za květinu?, 17.7.2007
Podle mě se jedná jeden z mnoha druhů pryšců - Euphorbia, nikoli o fíkus - to je opravdu něco jiného. Pozor na jedovaté mléko, které roní při poranění všechny pryšce! Opravdu je to nepříjemné, může způsobit zdravotní potíže. Ani na množení řízky... celý příspěvek >
Jak chránit zahradu před hady, 17.7.2007
Můžu potvrdit, buďte v sekání pilnější, než sousedi! Několikaletá zkušenost.
Ibišek syrský - jak na něj?, 16.7.2007
To je ono - mrazová kotlina, můj případ. Asi před třemi lety mi ze sedmi semenáčů přežil jeden - poněkud pochroumaný, následující zimu odešel i ten. Stejně tak nemohu pěstovat "letní šeřík" (Buddleia Davidii).
Starkl - jedina pozitivna skusenost?, 16.7.2007
Pane Vysloužil, bohužel jsem se nepřepsal. Podívejte se na http://www.garten.cz/e/cz/982-rosa-climbing-lady-hillingdon-ruze/ případně na http://www.havlis.cz/seznam.php?menuid=3 šeříky 1200 - 1700 Kč.... docela bomba.
Fialová růže, 16.7.2007
Děkuji za tip, určitě zkusím.
Starkl - jedina pozitivna skusenost?, 4.7.2007
Ono nic není jednoznačné. Například zde zmiňovanou růži Scentimental (rád bych ji na podzim zkusil) nabízí Starkl za 109,-Kč, zahradnictví Havliš za 2100,-Kč. Takže teď si vyberte. Je Starkl ten největší zloděj?
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika