Příspěvky uživatele - 187.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.2.2017
Tak jdeme na to, v Brně je dnes jasno, broskve dostanou svůj první postřík.      Napoprvé používám Sulku. Po 10 - 14 dnech Kuprikol, nakonec Syllit   Pěkný den j.c.
Jak udělat ptákům stop?, 21.2.2017
Jen k tomu havranovi - soused si ho přivezl z rakouska. Po 2 dnech se havranovi práci drze dívali do očí, po týdnu byl znesvěcen prvním ptačím bobkem... j..c.
Kadeřavost - postřik dnes?, 17.2.2017
No můj postřikovač i s ohledem na předpověď, i předpověď na příští týden a promrznutou zem,  zůstane tam kde je - bezpečně uschovaný ve sklepě. Minimálně 14 dní, půjdu ještě nakrmit kunu, sýkorky a bažanty...:)   j.c.
Papriky pro 2017, 15.2.2017
Četl jsem u obou odrůd, že jsou vhodné pro pěstování ve folníku nebo skleníku. Je Vaše zkušenost stejná??
Kadeřavost - postřik dnes?, 14.2.2017
" méně chemických ůtoků" na co v tom období?? Na holé větve které stejně s odstupem několika týdnů zásadně zredukujete řezem, nebo na plochu trávníku popř prázdného, neosazeného záhonu.?? OL všech postřiků bude násobkem dodržena a v porovnání s... celý příspěvek >
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017
K tématu jeden dotaz. Zrání pálenky v kameninových nádobách - mimo odležení a stabilizaci produktu - dá kamenina pálence něco prospěšného??
Přihnojování přísad papriky, 9.2.2017
Nestojí na radiátoru přímo, dávám pod ně prkýmko. Na povrchu substrátu se pohybuje teplota od 24 do 27 °C. Krabička od baleného nebo mletého masa v mikrotenu udělá stejnou službu...:)
Přihnojování přísad papriky, 9.2.2017
Semínka namáčím do vody s lignohumátem. Vysévám v první polovině února do substrátu pro výsev a množení do domácího minipařeniště, stejně jako předchozí na topení do vyklíčení. Poté na okenní parapet.  Co ukážou rostlinky první pravé lísty, jdou... celý příspěvek >
Jak hluboko sázet cibuli?, 5.2.2017
Pane Petře, hlubší výsadba sazečky v naší lokalitě je nutností kvůli bažantům, to víme oba. Pěstební podmínky jihu Moravy nedosahuje každá pěstitelská poloha. V tomto máme výhodu... j.c.
Kadeřavost - postřik dnes?, 2.2.2017
Pokud tu možnost máte, ten pozemek dokupte. Je to jedna z nejlepších investic. Co se broskví týká, při správné volbě odrůd, sklízíte 2 měsíce.
Kadeřavost - postřik dnes?, 1.2.2017
Porovnání stromků našeho pana souseda "přes plot", který si s ošetřením broskví proti kadeřavosti taky hlávu příliš neláme s našimi stromky ošetřenými, vypadalo podobně. Úrodu taky nějakou sklidil, kadeřavostí postižené stromky měly ale slabé... celý příspěvek >
Granulovane hnojivo a tekuté a zmatek, 12.1.2017
Granulovaná hnojiva resp. granulovaný hnůj používám roky, zdaleka nejen k plodové zelenině ale i k růžím rybízu ad. Dlouhodobě se mi zdá, že má příznivý vliv na kvalitu půdy v záhonech. Z g. hnojů jsem si nejvíc oblíbil Zeraganic, nejen proto, že... celý příspěvek >
Papriky pro 2017, 12.1.2017
A podle mne je ještě brzo. Kdo bude sadit do skleníku, asi je termín výsevu dobrý, já sadím do záhonu, ještě chvilku počkám. Sortiment zůstává u mě stejný, Rubinova, Slovakia, Amy, Jalahot Ať vám to roste.
Červené marhulky, 12.12.2016
¨To byla hloupá prosba z mojí strany - tečou mi sliny  :o) Děkuji   j.c.
Červené marhulky, 12.12.2016
Musím uznat, že takové ovoce vypadá na stromě famózně.  Nemáte prosím někdo alespoň jednu fotku takového plodu na řezu?? Děkuji j.c.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika