Příspěvky uživatele - 17.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angrešt a rybíz 2017, 24.10.2017
To me prekvapuje. Mam pobliz vasi zahrady nekolik stromku Paxu, Invicty a sve nahodne vznikle rezistentni odrudy. Na jejich kvalitu si nemohu narikat. Pravda, Invicta ma male plody a trnite vetve. Chutove je vsak OK. Asi tedy nemame stejnou odrudu... celý příspěvek >
Hrušeň na kdouloni, 19.10.2017
Chtělo by to nějakého experta, aby vše správně shrnul a nepopletl. Mnohé podnožové duly (např. typ A), jsou totiž totožné s plodovými (Angerská). V mém případě dobře plodí odkopky z podnože použité pro koupenou hrušeň. Kdouloňové podnože jsou v... celý příspěvek >
Neznámý citrus, co s ním?, 4.10.2017
Podle fotek usuzuji, ze je to plany grep (listy a trny to naznacuji). Postrik na list komplexnimi prostredky proti chloroze by pomohl. Plne prihnojeni bych vsak doporucoval az koncem ledna, kdy se bude zesilovat slunecni svit. Rez muze byt hlubsi uz... celý příspěvek >
Přezimování paprik?, 3.10.2017
Zni to jako blbost, ale vyzkousim to. Mam silne zdrave rostliny, ktere zimu preziji. Znate podrobnosti? Ponechat listy a korenovy bal?
Pálenka z dýně, 27.9.2017
Kontaminovane prikopy vsak po tolika letech expozice jiste jeste nejake zbytkove olovo obsahuji. Ani dnesni exhalaty nejsou prilis zdrave. Takze ovoce od silnice je zrejme i dnes mene vhodne a obavy maji racionalni duvod.
Hnědá housenka, 6.9.2017
Máte pravdu. Při této velikosti spíše vrbkový nebo svlačcový. Dochovejte kuklu. Uvidíme. Nebo vyfoťte housenku opravdickým makro foťákem.
Fayette, 17.8.2017
Mistni producent uvadi: Suncrest 15.-20.8., Hale 20.-30.8. a Fayette 10.-20.9. Pockam, co uvidim na trhu. Plodi mi jen Suncresty a Hale zatim jen roste. Nevim, zda si poridim i Fayette. Ale urcite ne na stanoviste na Vysocine.
Svlačec - pupenec, 11.8.2017
Svlacec (slovensky nazyvany pupenec) je mechanicky neznicitelny. Snasi dobre i vysoke teploty. Cerna folie by mohla pomoct zamezenim pristupu svetla. Docasne.
Síť na ochranu rybízu, 11.8.2017
Vubec vam to nezavidim, ale jeste jsem se s tim nesetkal. Ptaci maji radeji sladsi ovoce. V mem pripade modre hrozny (zelene nechaji).
Dusík z dešťů a růst trávy, 11.8.2017
Asi je rec o oxidech dusiku, kterych diesely produkuji vice nez v minulosti. A o amoniaku. Ale na hnojeni to zatim nestaci. Pudni bakterie toho zrejme zachyti vice.
Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 9.8.2017
Casto se preklada "ion exchange resin" jako pryskyrice, zivica, ionex a iontomenic. Pritom asi vzdy jde o normalni katex, ktery se regeneruje soli. Kalafuna ma uz ponekud posunuty smysl, protoze zde jde o synteticky kopolymer na bazi styrenu a... celý příspěvek >
Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 8.8.2017
Tvrdost je vlastne obsah Ca a Mg. Snizit se da pouze zredenim napr. destovou vodou, zachytem ionexovym filtrem (katex v sodikovem cyklu), nebo mozna i srazenim do nejake nerozpustne formy. Okyseleni neresi tvrdost.
Barbara - praská, 21.7.2017
Ne.
Barbara - praská, 21.7.2017
Pred pristi sklizni osetrete merunky proti moniliove hnilobe. Nebudou hnit a praskat budou jen po desti. Neni treba hned stromek likvidovat.
Očkování růží, 20.7.2017 Obsahuje fotku
Asi je to stejná páska. Já si ji však podélně půlím nebo rovnou používám úzkou lepicí pásku. Prý se dá koupit i rozpůlená PVC. Před očkováním podnože zalijte a zkuste si pár řezů na nečisto. Je to o něco jednodušší než roubování, ale výsledek může... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika