Příspěvky uživatele - 96.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadská borůvka - neprospívá, 7.7.2015
Pokud je to dvou nebo tříletá rostlinka, se mi zdá, že má nějak hodně větviček. Po vysazení si rostlina začíná budovat kořenový systém a jestli není kořenový systém v rovnováze s nadzemní částí, může dojít k růstu slabších a polehávajících... celý příspěvek >
Kandské borůvky srovnání odrůd dle velikosti plodů, 3.7.2015 Obsahuje fotku
Blahopřeji :-) Teď začínají zrát jedna za druhou. U té první Earliblue plody narostly na 2,2 cm. Taky je pěstuji v nádobách.
Padlí na hadovce ve skleníku, 28.6.2015
Mě pomohl Kumulus, Listy ponechat, pokud to půjde.
Rajče plíseň (foto)?, 28.6.2015
Pršelo málo, zalévám jen do PET láhví s uříznutým dnem, které jsou zastrčené v zemi u každého rajčete. To větší rajče je z Philovity, která by měla být odolnější proti plísním.
Skvrny na listech révy, 28.6.2015
Tak to jste mě nepotěšil, ale přesto Vám děkuji :-)
Kandské borůvky srovnání odrůd dle velikosti plodů, 28.6.2015 Obsahuje fotku
Začíná zrát další.
Skvrny na listech révy, 28.6.2015 Obsahuje fotku
Nevíte prosím, jestli je to plíseň šedá nebo něco jiného? Pár listů má lehce zaschlé okraje a hrozny nejsou tak moc ochlupacené jako na foto, které je nevím proč do červena. A čím to postříkat. Děkuji.
Rajče plíseň (foto)?, 28.6.2015 Obsahuje fotku
Nevíte, co to je? Na listech ani na stoncích nic není.
Kandské borůvky srovnání odrůd dle velikosti plodů, 26.6.2015 Obsahuje fotku
Už to začíná :-) Earliblue, průměr prvních plodů 1,5 cm.
Okurky - Previcur, 19.6.2015
Přípravek Previcur, ochranná lhůta AT – to chápu jako ošetření zálivkou po přesázení. Dále je v návodu napsáno, že lze okurky stříkat 3x za sezonu a ochranná lhůta jsou tři dny.  Dá se z toho vyvodit, že i v době sklizně lze Previcur použít jako... celý příspěvek >
Jahody, 14.6.2015
Kolem patnácti let jsem pěstovala jahody „na divoko“, pruh pozemku asi 80 cm x 8m. V červenci jsem je vždy posekala kosou a prorejdila hráběmi. Tím se kromě posekaných listů odstranily i slabé nebo málo prokořeněné rostlinky, sem tam jsem je trochu... celý příspěvek >
Odstranění lepidla, 13.6.2015
Odstranit papír, třeba odmočením, nechat uschnout. Zbytky papíru a lepidlo natřít nějakým tukem. Za půl hoďky by to mělo jít lehce odstranit.
Špenát - bude hořký?, 7.6.2015
V půli března jsem vysela špenát, přiměřeně pravidelně zalévala a jen vylezl, tak šel hned do květu. Koncem dubna skončil v kompostu.
Citrusy, 3.6.2015
Koukám, zatím nikdo nic. Citrusy mají dvě až tři růstové fáze. Třeba ty roubovance mají teď zrovna období klidu. Samotný substrát není nejspíš dobrý nápad. Chtělo by to cvrk písku, běžnou zeminu ze zahrádky a pokud je kompost, tak trochu přidat.
Uschlá a lepkavá Kanadská borůvka, 30.5.2015
Foto by nebylo?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika