Příspěvky uživatele - 252.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody, 6.4.2016
Nevím. Přiznám se, že toto slyším poprvé. Vezmu ocet a půjdu vyzkoušet. Asi na tom něco bude. V trávníku mi roste jetel, blatouch, šťovík a kopřivy. H.K.
Jahody, 6.4.2016
Půda je u nás bohatá na dusík. Hojnost kopřiv. A na železo- červenka. K nalezení je tu jak opuka, tak pískovec a čedičová skála. Toť ke složení půdy. Jsou tu pole i lesy. CHKO. H.K.
Jahody, 6.4.2016
Rozkládajícíse piliny skutečně vytvoří kyselé ph. Vykvašené slepičince nebo kopřiva jsou na bázi dusíku, proto si nejsem jistá, jestli by po nich nerostla spíš zelená hmota. Saze- 1,8%dusíku, 0,4%fosforu, 1,2%draslíku, 0,7%vápníku. Nějaký další tip... celý příspěvek >
Jahody, 6.4.2016
O, díky. Ja ty jahody nikdy nehnojila, kromě výsadby. Ani zahradní, ani měsíční a plodí dost. Od příště si to raději budu psát. Pvní rok jsem je plela. Jenže to jsem celý víkend nedělala nic jiného a zbytek zahrady vesele zarůstal. Pak jsem zkusila... celý příspěvek >
Jahody, 6.4.2016
Ne všichni používají umělá hnojiva a postřiky na všechno. Trendem je spíše návrat k přírodě. Proto si myslím, že zde bude více lidí s různými zkušenostmi. Chodím i na jiné weby, ale zde jsou rychlejší odpovědi. H.K.
Sadba kapusty a kadeřávku, 6.4.2016
No vidíte a přestože byl loňský květen relativně teplý, tak se jim nedařilo. Miranda chcípla hned. Ostatní brokolice připomínala řepku. Květák nic... To ve skleníku jsem měla květáky jak dezertní talíře. Letos jsem květák vynechala. Chuťově ho... celý příspěvek >
Jahody, 6.4.2016
Mam k dispozici jen koňský a ovčí hnůj nebo slepičince. Mohla bych je nechat vykvasit, ale to se asi hodí spíš na rajčata a papriky. Ale kupovat nic nehodlam. H.K.
Jahody, 5.4.2016
Hm. Mam asi 50 rostlin Rujany. Obroubila jsem jimi chodník. Pak lesní, ty mám po různu ve všech koutech zahrady. A asi 4m x 3řádky raných a stále plodících. Hnojeno konským hnojem, na stanovišti 3roky. Zkoušela jsem různé techniky mulče. Naposled... celý příspěvek >
Jahody, 5.4.2016
Vy počítáte sklizeň z rostliny kg/ rok? Dělala jsem z přěbytků marmeládu zahradní a měsíční 1:1. Bylo toho tak 4l. Zahradní mají na 1 rostlině tak 3 plody a ty drobné jsou vždy obsypané. Zrají první a kvetou do listopadu. H.K.
Jahody, 5.4.2016
Děkuji za radu. Ale asi nebudu mít čas ji ráno sundat, když letím na autobus. Jinak k té chuti. Už jste měl Rujanu. Je sladká voňavá to se nedá srovnat. H.K.
Jahody, 5.4.2016
No já myslela jestli jim nevadí ten šok.V chodbě 10 stupňů natahují se za světlem a venku v noci -2. Od neděle jsou venku pod sklenicemi. Jahody se mají sázet v srpnu a ne na jeře. Nechtěla jsem je. Oproti lesním a měsíčním je to spíš hmota. H.K.
Jak vyuzivat plochu s kozlickem behem leta, kdy tam neni?, 5.4.2016
Mam kozlíček ve "skalce" s bylinkami, otrhávám od spodu a nechávám ho se volně vysemeňovat. H.K.
Cervena repa: kulovita vs kuzelovita, 5.4.2016
Měla jsem na jednom záhoně společně Renovu i Kulatou červenou. Vyseto v květnu, sklizeno začátkem září. Kulatá měla velikost menšího jablka, Renova byla jako půlka mrkve (délka do 10cm a průměr 2cm), byla také pokroucená a víc ožraná od myší. Ale... celý příspěvek >
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 4.4.2016
Mívam kolem 40ti rajčat, 8-20 paprik, 5 lilků, 10 salátovek a mnoho dalšího. Co se nesní a nerozdá, to se zavaří. Táta říká - je lepší mít víc, než nemít nic. A kromě toho mam reději záhony, než celé dopoledne lítat se sekačkou... H.K.
Jahody, 1.4.2016
Děkuji. Koukala jsem, že příštích pár dní mrazíky nehrozí. Pro jistotu na ně dám zavařovačky. Zkusím je někam vmáčknout. Řikala jsem tátovy, že mi běžci uváleli jahody, ale myslela jsem měsíční. Špatně mě pochopil. H.K.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika