Příspěvky uživatele - 8.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pytle na rajčatech, 27.6.2013
Podle mě nesmysl. Pod pytlem se udržuje teplo a vlhko, což je pro plíseň lepší prostředí, než déšť. Navíc se pod pytlem budou špatně opylovat.
Začátečník - pěstování rajčat, 25.6.2013
Mně to nepřijde jako zvadlé, spíše věřím tomu, že je to pevné, ale zkroucené. Klidně to veďte na dva výhony, zvlášť když jsou v teplém a chráněném místě.
Začátečník - pěstování rajčat, 25.6.2013
Rajčata máte hezká, nemusíte si dělat starosti. "Povadlé" květy jsou normálně odkvetlé, prostě dokvetly a teď se budou dělat plody. Listy se asi kroutí z přehnojení, ale není to nic hrozného. A ta skvrna je buď od sluníčka nebo si tam zasosal nějaký... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 25.6.2013
Pacibulka není semeno, ale přeměněný pupen, podobně jako stroužek. Takže v termínu sklizně není rozdíl od česneku ze stroužků.
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
Možná to je jenom komerční tah, protože pod zelenou fólií vypadají rostliny zelenější, takže člověk má pocit, že se jim lépe daří. Asi jako prodej pomerančů v červené síťce.
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
U člověka je partenogeneze natolik vzácná, že když už se to stane, vznikne z toho náboženství.
Plody na rajčatech nerostou, 24.6.2013
Partenogeneze, apomixie, neboli nepohlavní vznik semen, je u rostlin až překvapivě rozšířená. Namátkou se takto rozmnožují pryskyřník, kontryhel, mochna, ostružiník, jeřáb, hloh, pampeliška, turan, lipnice... Ačkoliv má své nevýhody, je to vlatně... celý příspěvek >
Plody na rajčatech nerostou, 23.6.2013
Pohlcovat a odrážet je pravý opak, ne? Když něco vidím zeleně, znamená to, že to pohltí vše kromě zelené, tu odrazí nebo propustí. V případě fóliáku fólie propustí dovnitř jen zelenou barvu, jak správně píše Mr. Big.
Světlušky 2013, 22.6.2013
Včera kolem desáté hodiny jsem běhal venku a hlásím také létající světélka :)
Odvodnění zahrady, 21.6.2013
Asi opravdu záleží na označení účelu. Pokud to nebudete prezentovat jako zařízení na odběr podzemní vody, ale jako drenážní šachtu, tak by neměl být problém.
Odvodnění zahrady, 21.6.2013
Jak jste přišel na 50000,- za povolení? Předpokládám, že přijdete na stavební úřad a tam vám řeknou, že povolení nepotřebujete, případně jen územní rozhodnutí za dvě stovky.
Žloutnutí listů, 20.6.2013
Také mi to dělala. Poměrně rychle pomohl postřik listovým hnojivem.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 20.6.2013
To mi připomíná, jak jsem se nedávno v renomovaném zahradnictví ptal po Chemstopu, a dostalo se mi odpovědi, že "ne, ale můžete použít Travin". Jak říkají staří lékárníci: Nemáš-li co dáti, dej kalii jodati.
Bílá plíseň na dřevě, 19.6.2013
Vlnatka krvavá
Doporučíte nám okrasný strom popř. keř cca 2 m vysoký, 17.6.2013 Obsahuje fotku
Také mě zaujalo, že jde o "nízký keř". Pod pojmem nízký keř si představím tavolník 'malá princezna', nikoliv pětimetrovou magnolii.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika