Příspěvky uživatele - 215.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalač, 11.5.2007
Madal Bal je největší dovozce nářadí a šmejdů z Číny, co jste tedy čekal, super kvalitu?
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 10.5.2007
Stojí Vám za to ten materiál i práce, když si truhlík Lebiš koupíte za cca 140 Kč? A z mých zkušeností ten plast na slunci nevybledne tak jako normální truhlíky, co jsem měl (ty nejlevnější).
Starý ořešák, 8.5.2007
Jestli to nehnije nějak moc, tak tu díru vyčistěte, zalijte betonem a po vytvrdnutí betonu jeho plochu natřete nějakým nátěrem. Pokud to hnije víc, tak to radši vykácejte.
vyžínač elektrický či benzinovy?, 4.5.2007
Musíte posoudit sám, jestli se Vám bude chtít tahat elektrický kabel za sebou. Ale zase na to občasné sekání je možná lepší ta elektrická.
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 3.5.2007
Vyzkoušel jsem toho dost, ale skutečně funkční truhlíky jsou jen Lébiš. Loni nám truhlíky padaly z oken, kolik tam bylo materiálu.
Psi, 3.5.2007
Saomozřejmě velice jemný roztok, pes to cítí i v nízké koncentraci a vadí mu to. Stříkejte jen na zem, ne na živý plot. Pes než k němu dojde, tak čuchá a jak ucítí ten čpavek, tak zmizí někam jinam. Zkuste to.
Psi, 3.5.2007
Kolem plotu i na přilehlý chodník pravidelně stříkejte roztok ze čpavku.
Kvalitní elektrická sekačka?, 26.4.2007
Bosch je ale značka, za kterou se moc platí. Já bych vybíral mezi ALKO a MTD, tyto značky elektrické sekačky umí. Jak můžete mít praskliny od kamení, to si ten trávník nevyčistíte?
Kvalitní elektrická sekačka?, 26.4.2007
Já mám už asi 10 let sekačku MTD, ten nejmenší a nejlevnější model. V sezoně sekám někdy i 2x týdně zahradu 150m2 a se sekačkou nikdy nebyl žádný problém. Stačí jen brousit nůž. Tuto značku doporučuju.
Lze okoli revy zasypat mulcovaci kurou?, 25.4.2007
Já bych to radši sem tam okopal, s kůrou to musí vypadat hrozně blbě. Jak se říká: Kdo chce slopat, musí kopat.
vinná réva u kůlu, 25.4.2007
Hlavně to važ tak, ať se ti kmínek trochu ohne kolem toho kolku, aby tam sám držel při větru a nezáleželo jen na špagátu
vinná réva u kůlu, 25.4.2007
Ano, je to zcela normální způsob pěstování vína. My jsme měli ještě před pár lety 200 hlav u kůlu. Vyvazovat tak, aby to víno nějak slušně rostlo, to se snad ani nedá popsat, to chce zkusit. Mě tento způsob pěstování připadá daleko hezčí.
Krtek, 23.4.2007
Měl jsem dva krtky, taky už jsem se z toho málem zbláznil. Žádné plašiče a prskavky nepomohly. Dokonce jsem zakopal do země velkou plechovku s reproduktorem a pouštěl mu tam do země, v místě křížení jeho chodeb techno a rock na plný pecky. Ta potvora... celý příspěvek >
Založení nového trávníku, 6.4.2007
Moje rada: koupit lahváče, vzít rýč a rýt a rýt a rýt. Pečlivě obracet starou trávu dolů. U rytí doporučuji pít toho lahváče, aby jste nebyl zoufalý z toho, že ta práce neubývá. Porytou zahradu nechte den dva proschnout, pak pečlivě ušlapat a... celý příspěvek >
Černání větví u jabloní, 6.4.2007
Mě taka začaly černat větve, a po čase ta větev uschla, někde jsem četl, že je to rakovina - okamžitě zlikvidovat postižené větve., jinak jde časem do háje celý strom.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika