Příspěvky uživatele - 249.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace chorvatských rostlin, 3.8.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Vrátil jsem se z Chorvatska a potřeboval bych pomoct s přesnou identifikací. Děkuji!
Co je to za keř s bílými přírůstky?, 29.5.2008 Obsahuje fotku
Viděl jsem ho již 2x, tentokrát byl foťák po ruce :)
Druhový název ficusu, 30.4.2008 Obsahuje fotku
Ještě připojuji fotky...
Druhový název ficusu, 30.4.2008
Dobrý den. Potřeboval bych poradit s druhovým názvem tohoto ficusu. Údajně by se mělo jednat o gumovník dle majitelky od které jsem jej získal. Děkuji.
Plíseň po zimě, 23.4.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jak se nejlíp vypořádat s touto plísní která se objevila po zimě na konečkách, případně jak se tento kaktus vůbec jmenuje. Děkuji.
O jaký druh palmy se jedná a co ji chybí, 23.4.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Opět bych prosil o identifikaci palmy a co ji chybí. Upozornil bych, že na patě má takové dvě kuličky. Přes zimu ji takhle zbledly až mírně zežloutly listy. Málo světla? Děkuji.
Identifikace vrby, 21.4.2008 Obsahuje fotku
Dobry den. Potreboval bych identifikovat druh vrby, ktera ma srostle vetve, viz. obrazky. Nebo je to jen nejaka mutace? Dekuji.
O jaký druh dubu se jedná?, 27.3.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Zaujalo mě, jak se některému druhu dubu odlupuje kůra. O jaký druh se jedná? Děkuji.
Želví trus, 20.3.2008
Dobrý den. Mám trochu nezvyklý dotaz. Máte někdo zkušenost se želvím trusem (bíložravé želvy) co by hnojivem? :o)
Hnojení rostlin u lipové aleje, 17.3.2008
Špatně jste mě pochopil. Lípy samozřejmě nechci ničit! Jsem rád, že je tam mám i když se jedná o silnici po které projede 10 aut denně a shodou okolností tam živý plot i je. Ptám se jen čistě jaké hnojivo nejlépe použít, aby se rostlinám dařilo i na... celý příspěvek >
Hnojení rostlin u lipové aleje, 16.3.2008
Dobrý den. Máme zahradu u silnice, kterou lemujou staré vzrostlé lípy. Rostlinám rostoucím na straně k nim se moc nedaří, jak jim lípy berou živiny. Jaké hnojivo by bylo v tomto případě nejlepší nebo jak se účinkům lip bránit? Děkuji za radu.
Už vám někdy začala růst pecka manga takovýmto způsobem?, 17.1.2008
Tak jsem se odhodlal z květináče vysypat hlínu a opravdu.. dostala se mi tam nějaká cibulka která vyrostla napotvoru tak, že to z venčí vypadá jako by to rostlo z manga :o) No, aspoň jsem se tím pár týdnů bavil co že se mi to povedlo :o)
Už vám někdy začala růst pecka manga takovýmto způsobem?, 12.1.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Zasadil jsem ve vodě naklíčenou pecku manga do květináče a začalo mi z něj růst něco, co zdaleka nepřipomíná stonek mého prvního (již bohužel pomalu usychajícího) manga. Celé to vypadá spíše jako "pažitka" a jsem z toho... celý příspěvek >
O jakou rostlinu se jedná?, 12.1.2008 Obsahuje fotku
Bylo mi dovezené na konci prázdnin semínko z Chorvatska. Od té doby jsem jej měl v zemi v zklíčilo teprve na přelomu roku. Mělo tvar protáhlé asi dvojnásobné leskle hnědé čočky. Nevíte o jakou rostlinu by se mohlo jednat? Děkuji.
Co je to za rostlinu?, 29.12.2007 Obsahuje fotku
Dobrý den. Potřebuji poradit o jakou rostlinu se jedná. Byla zakoupena včera v Hornbachu. Na květníku je napsáno Mühlenbeckia, ale to jak jsem si našel na internetu je jenom druh substrátu :o(.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika