Příspěvky uživatele - 135.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 30.4.2020
Proti spále se musí stříkat, i kdyby trakaře padaly!
Stříkáte plevel v bramborách?, 27.4.2020
Sencor nebo Arcade. Letos Arcade. Nahrůbkuju a hned postříkám. A už do záhonu nezasahuju. Lze je použít i po vzejití, ale některé odrůdy jsou po vzejití k těmto herbicidům citlivé. Dočasně dojde k prožloutnutí nati. Seznam citlivosti odrůd k... celý příspěvek >
Hrušeň - červené fleky, 23.4.2020
Z těch dostupných akaricidů je dobrý Ortus. Působí na svilušky, hálčivce a vlnovníky lépe než Nissorun. Dá se koupit pravděpodobně jen v e-shopu. Když si dáte Ortus do vyhledávače, tak ho najde.
Postřik proti monilioze, 6.4.2020
Včera jsem stříkal jádroviny Scalou a Talentem, tak jsem vzal i meruňky. Sem tam nějaký kvítek žije, tak do pusy něco bude. Stříkat určitě ano, nespoléhat na počasí. Stromy dostaly na frak už tím mrazem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 2.4.2020
Opál jsem neměl, chci ho vyzkoušet, ale nemám moc místa. Přerouboval jsem Idaredem, Granny Smith a Admirálem. Uvidím, jak se do budoucna bude Admirál chovat. Zatím je OK.
Prosím o radu - co je to za květinku?, 26.3.2020
Schefflera
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika