Příspěvky uživatele - 240.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Silně vonící růže, 17.7.2009
Dobrý den, poradíte prosím, které odrůdy růží jsou opravdu silně vonné? Ideálně v barvě bílé, červené, nebo růžové (ale není podmínkou) Děkuji.
Trávník pro velkou zátěž, 20.2.2009
Děkuji, píšu si :-) I když při pohledu z okna si říkám, že nějaké to osévání hned tak aktuální nebude.
Obnovení staré zahrady, 12.2.2009
Děkuji moc. Sousedi nad námi mají na zahradě poměrně hodně druhů, dokonce i víno, tak snad nebude nějaký větší problém.
Trávník pro velkou zátěž, 12.2.2009
Děkuji velmi, to zní slibně;o) Můžu mít ještě (omlouvám se, asi poněkud hloupý) dotaz: pouštěli jste psy i na rostoucí trávník? Protože my opravdu nemáme našeho miláčka kam rozumně odklidit na delší časový úsek než hodiny.
Trávník pro velkou zátěž, 12.2.2009
Co byste poradili na ozelenění zahradní plochy s poměrně vysokou zátěží? Krom toho, že po trávě chodíme my, máme taky psa - foxteriéra, poměrně hodně temperamentního, který pobíhá po zahradě celý den, občas vyloženě odírá trávu při hře. Jelikož tvoří... celý příspěvek >
Obnovení staré zahrady, 12.2.2009
Dobrý den, prosila bych o radu. Máme starou zahradu, o kterou dlouho nikdo nepečoval a kterou jsme konečně dali trochu do pořádku. Rádi bychom vysadili nové stromy. Momentálně máme na zahradě jednu starou meruňku, dvě jabloně (James Grieve červené)... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika