Příspěvky uživatele - 191.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pavlonie plstnatá, 7.11.2010
Ještě přidám, že se vzhledem tomuto stromu, tedy Pavlovnii, trochu vzdáleně podobá strom zvaný "Žakaranda",přesně Jacaranda mimosaefolia, která roste v subtropech.jestli se nepletu snad v Jižní Americe.Žakaranda je překrásný modře... celý příspěvek >
Rakytník, 7.11.2010
No hlavně musíte mít samce a samici.
Pavlonie plstnatá, 7.11.2010
Dejte si na Google "Paulownia tomentosa" a v obrázkách se Vám tam objeví spousta fotek.Vzrostlý kvetoucí strom je jedním slovem uchvatný. 
Pančovaný med, 6.11.2010
Mícháte dvě věci dohromady.Chcete zjistit pravost medu a nebo jeho složení? Pokud chcete rozlišit jak moc je med smíšený či jak mnoho obsahuje minerálních látek(jak je moc medovicový) tak ho pošlete do laboratoře.Jinak to nezjistíte.Pokud chcete... celý příspěvek >
Jak zorat pole ležící ladem?, 6.11.2010
Na tom není nic co by mělo vadit.Půda si alespoň odpočinula.Jinak bych to pole nenazýval. Posekat trávu, pokud je nějaká vysoká a prostě to zvorat pluhem.
Ochrana proti ohryzu srncej zvery, 4.11.2010
Gumové rukavice jsou málo.Táta má doma ještě z dob své profese inseminační rukavice a ty jsou na toto ideální. Srnky jsou OK, ale prasata dokáží tak rozvorat i třeba louku, že musíte vzít kultivátor za traktor a celé to srovnat.
Jak nejlépe otrhat rakytník?, 17.10.2010
Větvičky i s plody dejte do mrazáku a nechte zmrznout. Pak je vyjměte a sklepte z větviček do nádoby.Padají jako korálky.
Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010
Není vhodná.Je kyselá a neúrodná.Tu jílovku prohnojte pořádně hnojem, popelem,kompostem atd.Rotavátorem to přejeďte atd.Zúrodňování je běh na dlouhou trať a trvá to léta.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika