Příspěvky uživatele - 209.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za odrůdu 2, 30.9.2010
Dobrý den, trochu OT dotaz - můžete mi někdo říct, jak se vlastně croncelské vyslovuje? Mám ho v sadu a vždycky jsem na rozpacích, když ho mám někomu označit.
Přemnožené vosy, 30.8.2010
Na Sedlčansku jsou vosy i monilie.
Slimáci, 30.8.2010
Přidejte si vy i sousedka ještě četbu o vhodnosti kastrace. A to, že kočka (ježek) mléko pije, neznamená, že mu svědčí.
Řehtáč soudkovitý?, 24.8.2010
Nevím, jak jste dospěl k tomuto kurióznímu jazykovému patvaru. Ústav pro jazyk česká AV sloveso řechtat nezná. Od slova rachtati by byl rachtáč, nikoli řehtáč. 
Růže asi zplaněla, 18.8.2010
Ano, Pávův šípek, na který se růže očkují, má sedm lístečků.
To je konec, už jsou červivé i broskve, 13.8.2010
Já jsem našla červivé meruňky, taky dva kusy. Poprvé v životě. Na jabloni je monilioza peckovin. Je to všechno nějak vzhůru nohama, včetně počasí.
Hokaido - jak poznám, že je plod ke sklizni, 9.8.2010
Tedy ne že bych byla až takový znalec, hokkaido pěstuji teprve třetím rokem, ale mívají různé barvy, já mám letos zelené, z originál japonských semínek. A zralost jsem vždycky kontrolovala na stopce, ona jakoby zdřevnatí, zežloutne, seschne - nevím,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika