Příspěvky uživatele - 144.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké tyčky k rajčatům?, 29.5.2009
Já mám koupené spirály pro rajčata.Jsem s nimi spokojená, již několik let.Jenom, když je velká úroda tak se ohýbají u země.Ale stačí krátký kolík ze dřeve, který ke spirále přivážu.Na spirálu se nemusí přivazovat, a je napořád.Ale musí to být spirála... celý příspěvek >
Řízky z vinné révy, 22.5.2009
Mám také řízky ve vodě, ve skleněné nádobě a už začínají pouštět kořeny.Po celé délce co jsou potopené.Výhony již mají dávno.
Kamčatská borůvka - plodnost, 12.5.2009
Mám takém jednu a plodí dobře.Chce to hodně zalévat, když kvete.
Roubovaný meloun, 6.5.2009
Dobrý den, letos jsem napoprvé roubovala melouny a okurky.Okurky krásně rostou, melouny nerostou a nebo uschly.Nevím jestli melouny nepotřebujou něco jiného než okurky.Poradí mi někdo? Předem děkuji.
Líska, 5.5.2009
Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně lísky Hallský obrovský.Každým rokem plody, které dorostou tak do poloviny velikosti, najednou z hnědnou a začnou opadávat.Pěstuji také odrůdu Vebbova, která plodí dobře.Děkuji za radu.
Kiwi, 4.5.2009
Dobrý den, poradí mi někdo jak stříhat kiwi argutu.Již tři roky plodí, ale moc se rozrůstá.Letos hodně výhonů bude kvést, ale ty co nekvetou, už mají 0,5 m.Mám je zaštípnout nebo vylomit? Děkuji za radu. R.S.
Postrik proti pilatce, 1.5.2009
Dobrý den, má ještě význam stříkat proti pilatce.Plody jsou velké jako špendlíková hlavička a některé již mají černou tečku.Dekuji za radu.
Hlavní versus vedlejší očka, 21.4.2009
Dobrý den, prosím o radu.Letos zasazené sazeničky mají násadu hroznu.Mám je vylomit.Děkuji za radu.
Tyrolské muškáty, 21.4.2009
Zdravím, já dávám 4sazeničky do truhlíku, jednou je zaštípnu a pak zalévám KRISTALONEM START do každé zálivky.Když naroste hodně zelené hmoty, začnu zalévat KR.KVĚT.Dávkování tak 1/5 dávky.Na podzim mám z jednoho truhlíku 60 cm plné okno. Sazeničky... celý příspěvek >
Oželit květy?, 20.4.2009
Zdravím, podle mé zkušenosti se nemusíte vyštipovat první květy, ale hnojte KRISTALON START.Takto kvetou a budou hodně dlouhé.
Copak je to za odrůdu, 12.4.2009
Dobrý den, chtěla bych se také zeptat na odrůdu.Listy má jako lípa, nevykrajované.Bobule velké, růžové,chuť podobná kivi.Roste bujně a zraje koncem září až říjen, dle počasí. Předem děkuji.
americké padlí, 30.3.2009
Žádný odolný angrešt neznám.Chce to postřik ve stádiu poupěte a po odkvětu.Loni jsem to udělala a měla jsem angrešt bez pádlí.
Odrůdy odolnější proti kadeřavosti, 22.3.2009
Používám Kuprikol a jsem spokojená.Poprvé již jsem postříkala, podruhé budu stříkat až se trochu oteplí.
Réva ve vyšších polohách, 20.3.2009
Pěstuji révu v 480 m a za 60 let zmrzla jednou, ale vyhnala znovu.Pěstuji ji na jižní straně u zdi.Odrůdy nevím, protože je sázeli rodiče.Jedna bílá, drobné plody, velice úrodná, zraje koncem srpna.Druhá velkoplodá, velice dobrá, zraje také koncem... celý příspěvek >
Mandarinka, 20.3.2009
Dobrý den, chtěla bych poradit s pěstováním mandarinky.Koupila jsem si mandarinku velkoplodou,,Miyagawa,,která již dva roky kvete, ale plody jsou malé a tvrdé.Plody jsou od podzimu pořád stejné.Mandarinka je v létě venku, v zimě ve studené... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika