Příspěvky uživatele - 163.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Orchidea, 11.2.2009
Muze to bytMilůtonie nebo Cambrie, obe jsou si hodne podobne.
ochrana tulipánů před hlodavci, 11.2.2009
Ja pouzivam /kontejnery/z okras.stromku nebo jehlicin, funguje to take velmi dobre.Jsou hluboke, tam se zadny hrabos nedostane.
jak pěstovat hyacinty?, 11.2.2009
Nevim co je to za pena, jde odstranit?Mozna by neskodilo trochu ho postrikat nejakym fundazolem, je na plisne.Nemam s tim ale zadnou zkusenost.
jak pěstovat hyacinty?, 11.2.2009
Kdyz vytahnu kvetinac s odkvetlymi hyacinty ze zeme, tak je necham zatahnout-v kvetinaci-a asi v polovine cervence je vyndam, dam do stinu ususit a zase na podzim-zari, rijen-je znovu dam do kvetinace s novou zeminou bud na stejne misto nebo na... celý příspěvek >
Callistemon - štětkovec, 8.2.2009
Take mam stetkovec aby kvetl tak se ma ostrihat po odkvetu-na podzim-,a uz v lednu dat do teple mistnosti aby se drive probudil, zacit vice zalevat a ven dat po zmrlych.Pak zacne drive kvest.
jak pěstovat hyacinty?, 8.2.2009
Vytahuji je vsechny, mam je ve velkych kvetinacich abych je nemusela hledat a oznacene je mam stitkem, protoze mam hodne druhu cibulovin-zake oznacene.Vzdy vytahnu cely kvetinac-kontejner z okrasnych drevin-a necham zarahnout na jinem miste a pak... celý příspěvek >
jak pěstovat hyacinty?, 1.2.2009
Hyacinty se maji kazdym rokem po odkvetu-az zatahnou-,vytahnout ze zeme a na podzim znovu zasadit, jinak zplaní, maji mensi a ridsi kvety.Mam jich desitky a jsou krasne.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika