Příspěvky uživatele - lantros7

Difenbachie, 5.10.2012
 Prosím o radu v pěstování. Máme Difenbachii, která stále roste, a má malé listy, které se divně stáčejí. Viděl sem jiné Difenbachie, které byli bujné s krásnými velkými listy. Co vlastně Difenbachie potřebuje k bujnému... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci rostliny, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Nechci otevírat nové vlákno se stejným tématem, proto se zeptám tady. Vyrostli mi dvě rostliny konopí, a nevím co je to za druhy. Liší se zbarvením.
Využití konopí, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Můj dotaz směřuje na využití konopí jako masti. Vypěstoval sem si dvě rostliny konopí za účelem výroby masti, ale vyrostli mně dvě různé rostliny. Jaké konopí je na mast nejlepší a jaký je zaručený recept na jeho výrobu?
Identifikace rostliny - pomoc, 24.8.2012
Chtěl bych se zeptat na prostředí a teplotu, jak v zimě, tak přez léto. Já ho měl v domku, a vesele rostl, i když nekvetl. Dal sem jej tedy ven(polostín) a vypadá choře. Díky.
Identifikace rostliny - pomoc, 23.8.2012 Obsahuje fotku
No, pokud jsou to cibulky, tak poněkud slabé.
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012
To víte že mám rád květiny, jenže pokud nevím oč jde a jak se k tomu chovat, pak mám obavy s tím vůbec hýbat.Mám takový pocit, že sem si to přinesl i s tím květináčem z kontejneru na zeleň,kde jej někdo vyhodil. Rostlina se mi líbila kvůli lístkům, a... celý příspěvek >
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012 Obsahuje fotku
zde je ze spod
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Nebudu otevírat nové vlákno, proto se zeptám zde. Co je to za rostlinu? Máme ji již 3 rokem, vždy na zimu ji dáváme domů do teploty10 - 15 stupňů, kde celá rostlina zaschne. Na jaře vždy začnou rašit nové výhonky. Děkuji za odpověď.
Bubnová sekačka, 24.5.2012
Já mám na bubnové sekačce motor Tecumseh 7hp, a marně na něj sháním už 3 rok vzduchový filtr.
Šarka švestek, 23.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den. Letos se mi na švestce objevila nějaká nemoc. Nevíte někdo náhodou o jakou nemoc se jedná, popřípadě jak se jí zbavit? Děkuji.
Vrtáky Allround-Bohrer, 12.3.2012
Ano, mimo oblast. Měl sem na mysli spíš top kvalitu u hoby, neboť ani já tak často něco kaleného nevrtám. Ovšem stává se to. Například když u sekačky praskne v závitu šroub hřídele atp.
Vrtáky Allround-Bohrer, 11.3.2012
Pak sou teda lepší vrtáky WTX Change, ale za fest cenu pokud chci vrtat kalené věci či litinu.
Vrtáky Allround-Bohrer, 11.3.2012
Laik jsem něco sem se o tom dozvěděl, ale neznamená že pokud výrobce tento výrobek omašlí samými nej, že mu mám 100% věřit.Proto zde jsou i ostatní, kteří se podělí o své zkušenosti.Jen pro to, že sem si o výrobku něco přečetl, neznamená,že je... celý příspěvek >
Vrtáky Allround-Bohrer, 11.3.2012
No, reklama.Jde o to, jak to kdo vidí.Osobní zkušenost není reklama.To by tady v tom případě bylo nejmíň o 50% méně přízpěvků.Tady je někdo moc chytlavý.Vlastní zkušenosti jsou mi dražší, než kdejaká reklama.Pokud zde někdo napíše, co zažil na... celý příspěvek >
Jak na kuny, 9.3.2012
Na kunu platí jedno, když ona dělá brajgl a vy nemůžete spát, dělejte to samé i vy jí, ať se taky nevychrápe.Potom záleží, kdo to vydrží déle.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika