Příspěvky uživatele - 215.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je to odrůda?, 16.3.2008
Jenom dotaz - je to taky současná fotka, jako v diskusi o jablku?
Jaká je to odrůda?, 16.3.2008
Jeptiška určitě ne, ta nemá takhle zhrbolený kalich.
Jaká je to odrůda?, 15.3.2008
To jste fotil teď? Malinové hornokrajské vydrží tak do konce prosince, má dužninu bílou až pod slupkou do růžova, a jádřinec má dutý. Plody jsou na svou velikost poměrně lehké. Mě to připomíná spíš něco od Red Delicious nebo Gloster.
zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 13.3.2008
Koupila jsem jednu, mám ji už pár let (asi 5?), vede se jí skvěle, bohužel se jedná o úplně jinou odrůdu - měla to být Eva Harkness, je to asi Dortmund. Jadwiga
mne neznámá orchidej, 13.3.2008
Tipuji Oncidium. Nároky na pěstování mají různé, zkuste si najít podle obrázků přesně to vaše.
vienska nebo boscova, 13.3.2008
Rozumím tomu tak, že se může dařit v oblastech s kratší vegetační dobou, ale ne v mrazových kotlinách.
staré venkovské okrasné dřeviny - poradíte?, 13.3.2008
Kalina a růže stolístka, nebo nějaká jiná stará odrůda. A samozřejmě klokoč. Z užitečných líska, višeň a drobnoplodé angrešty - ploťáčky. Možná nějaké jiné meruzalky, mahonie... Svída a dřín.
Rybíz, 12.3.2008
Jestli vám vyhovuje odrůda, klidně ho přesaďte, ale ostříhejte ho na krátko, jinak by oslabené kořeny nevyživily korunku a keř by uschl. Ostříhané větvičky můžete zapíchat do záhonku a vypěstovat si nové keříky. Je sice už trochu pozdě, ale třeba se... celý příspěvek >
Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 8.3.2008
Omlouvám se  - réva viNNá
Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 8.3.2008
Zkusíme to rozproudit. Co třeba nějaká réva - viná nebo planá? Slunce jí bude vyhovovat, pro vodu si umí sáhnout hluboko.
Vypalování trávy, 29.2.2008
Ne všichni biologové vypalování trávy zavrhují, jsou i tací, kteří ho doporučují - ovšem za určitých podmínek. Třeba Jiří Sádlo - bohužel asi nečte tyto stránky, jinak by nám to objasnil. S tou různorodostí máte pravdu.
Copak je to za trvalku?, 27.2.2008
Možná janeba - Heliopsis
proč neplodí hrušeň?, 27.2.2008
Možná je ta hruška roubovaná na kdouli, která má slabý kořenový systém. Na svahu, ještě zatravněném, by pak mohla trpět suchem a nedostatkem živin. Pokud má taky malé přírůstky, zkuste přihnojit plným hnojivem, například Cereritem nebo aspoň NPK, a... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci, 24.2.2008
Jestli jste se sousedem zadobře, co se s ním zkusit domluvit, ať udělá kočce "záhonek" s pískem, kam bude chodit raději než do vašeho mulče.
Duby - názvosloví, 22.2.2008
Dub letní = křemelák, roste častěji v nížinách, např. v lužních lesích, snáší občasné zaplavení. Dub zimní = drnák, častější v pahorkatinách, zaplavení nesnáší. Výškové maximum v Čechách mají oba zhruba stejné, ale dub letní je ve vyšších polohách... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika