|
Příspěvky uživatele - 219.46
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vady pálenky, 3.10.2018 Takze myslíte pridat uhli a pak udelat 3D i s uhlim? | | Koupě automatické pálenice, 3.10.2018 Ano, presne tak doporucuji i vyndat naplň kolony, ja tam nechal sklenene trubicky a musel jsem je po kazde destilaci vyndat a poradne umyt v nejakem roztoku. Protoze jinak zasmradnou, obycejny proplach vodou nestaci a prochazejici pary od toho... celý příspěvek > | |
| | Vady pálenky, 3.10.2018 Prosim o radu někoho, kdo ma zkusenost s aktivnim uhlim na odstraneni smradu z palenky. Zmenil jsem ohrevne medium ze slaneho roztoku na olej a zřejmě vyšším přenosem tepla došlo i pres dvouplašt k pripaleni švestkoveho kvasu. Byl jen lehce černy... celý příspěvek > | | Kdy pálit hruškový kvas, 17.9.2018 Ahoj, hrusjy jsou sice nachylne na zoctovateni, tim spis, ze neni pridavek cukru, kvasinek ani korekce ph kvasu. Kazdopadne 4 tydny je tak akorat. Cukernatost mostu rychke klesa, ale kvasinky a enzymy makaji i na tom hustsim, takze bych se řídil tim... celý příspěvek > | | Teoretický výnos, 5.9.2018 Přesně jak piše pan Vysloužil, to co pisete by platilo pouze u cisteho vina. Když budete mit pruhlednou nadobu na kvas, tak uvidite, ze v lepsim pripade je podil tekuteho vuci pevnemu 1:1, ale to jen u opravdu stavnatych svestek, jinak je tekutiny... celý příspěvek > | | Škrábavost pálenky, 5.9.2018 Sice se zpozdenim, ale take bych pripojil svou zkusenost se skrabanim. Letos jsem zacal pit 4 roky odlezekou slivovici jen z pravych svestech, kvas opravdu peclive pripraveny a zdravy, naprosto bez pridavku cukru, vyrobenou v profipalirne, (1D... celý příspěvek > | |
|
|
|
|