Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 23.12.2016
Rozvlažovat maso a klobásy je rozdíl. Maso např bůček se rozvlažuje, klobásy nikoliv.
Kolik soli na lák na uzené?, 21.12.2016
To dáváte nasolené maso a ještě lák se solí? Já dávám 25 g na kilo masa a natěsno do nádoby a zaliji vychladlou vodou.
Uzeni bucek, 21.12.2016
Podle fota vám nikdo nepomůže.Doba naložení a kolik soli na kg masa...
Uzeni bucek, 21.12.2016
Tak jak dopadlo to masíčko? Jestli jste to solil 7 kg masa na kilo soli tak jste to maso musel nechat ležet v té soli nebo obalit jak řízek a zbytek soli nechal, ale pak vám sůl zůstala a je to maso v pořádku, protože když vtírám podle receptu 15-25... celý příspěvek >
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 21.12.2016
Pěkný příspěvek, netušil jsem kolik dní maso snese... obávám se, že u nás koupené maso to nezvládne. Takto se nakládá maso z chovů určitých plemen chovaných ve výbězích a pastvinách a ne ustájených a krmených bůh ví čím... ale díky za toto video
Ubytek vahy po vyuzeni klobas, 21.12.2016
U masa se uvádí až 40%, takže u klobás bych to viděl obdobně. Jak bylo psáno výše, hodně záleží na kvalitě masa nejen druhu. Někteří chovatelé dávají krmivo, které drží v chovaném zvířeti vodu, takže když hodíte špek na pánev, tak nejprve vyprská... celý příspěvek >
Uzení klobás studeným kouřem, 16.12.2016
uzení studeným kouřem... umíš číst?
Uzení klobás studeným kouřem, 16.12.2016
Uďák musíte mít ošéfovaný, jestli mrzne nebo ne, co chce, přidat dřevo, vzduch, klapa na peci, klapa nebo víko od uďáku.Zkušenosti s teplotiu dáte po jednom uzení. Maso zorvlažuji na 30 20 min a klobásy nikdy. Co 10 min. je obetřu utěrkou, jak... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 4.12.2016
1mm je málo, ne? a jdou cihly od sebe oddělit?
Uzeni bucek, 3.12.2016
Stando, natírat maso můžeš, ale uzením se vylučuje tuk a barva odchází. Musíš často otvírat udírnu a přetírat a to není moc dobré. Stačí že se obarví dýmem. Můžeš maso natřít před koncem uzení, třeba někteří natírají vajíčkem, mletou parikou,... celý příspěvek >
Nakládání a vakuování masa na uzení, 1.12.2016
A jaký je rozdíl v sudu a hrnci co se týče zatížení?
Prosím o radu, 1.12.2016
tak co to nakonec je? Zjištěno?
Prosím o radu, 29.11.2016
Zkuste přečíst něco o vlnatý červec, jestli to nebude ono a zahajte léčbu, než uhyne.
Chov ryb doma, 27.11.2016
Zdravím, doporučuji si pořídit pH metr, i za 400 kaček seženete. Kalibrovat si ho můžete v destilované vodě nebo dokoupit roztok. Změřte si vodu, ať máte klid, jaké má pH. Studniční voda mívá vyské pH. Pokud budete vodu upouštět a dopouštět čistou,... celý příspěvek >
Bohemia, 27.11.2016
Vyguglujte si řez jabloní a jsou opravdu pěkné stránky, kde se dozvíte o střihu a jednotlivých odrůdách hodně.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika