Příspěvky uživatele - 204.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s jabloní, 13.7.2008
Jak máte starý ten strom že je na něm tak málo plodů a ještě nevzhledných zřejmě řežete jako živý plot pěkně nakrátko pak to bujně roste a neplodí mšice také udělají své a trochu strupovitosti na plodech zřejmě hořká skvrnitost.
nemoc jabloní, 13.7.2008
Po delším skoumání jsem našel na větvičkách charakterystické příznaky moniliozy jako ne plodech poblíž uschlích větví houba vysaje vodu z větvičky a ta uschne někde jsou jen růžice listů jinde celé výhony i slabé větve letošní zima by mohla býti... celý příspěvek >
Kadeřavost broskve - co s tím teď?, 29.6.2008
Setkal jsem se letos s broskvoněmi z pecek které měli jen na koncích výhonů kadeřavost jinak byly čisté je třeba vybrat odolnější odrůdy a vystihnout správnou dobu postřiku.
nemoc jabloní, 29.6.2008
Mě se to oběvilo na několika stromech buď na plodonoších nebo koncích výhonů vypadá to jako rakovina větévky jsou seschlé a vmístě se nachají zlomit podobné příznaky jsou letos i na peckovinách kde vytéká klejotok a jsou seschlé loňské výhonky po... celý příspěvek >
Maliny - tráva, 30.5.2008
Jednotlivé maliny odstříhat a na pahýli nastříkat koncentrovanější Rondup a za nějaký čas je ponich.
Jabloň - barva kmenu, 30.5.2008
Je to řasa, která je i na starších betonových sloupcích je neškodná.
Mladý živý plot x plevel, 29.5.2008
Nechtělo to sázet do trávy udělat pruch bez plevele a pak zasadit a namulčovat třeba posečenou trávou kterou pravydelně dosypávat.
Pilatka jablonova - dírkované plody - příčina?, 28.5.2008
Postřik se měl použít v době opadu květních lístků jinak je už pozdě.
Neroustoucí broskvoň, 26.5.2008
Skrátit o polovinu nebo sesadit na niší větve kadeřavost odstranit přihnojit kristalonem na list okopat trávu kolem namulčovat a měla by se rozjet v růstu.
snížení ph v jezírku, 23.5.2008
Přesně tak rašelinu!!!
Květenství ořešáku, 22.5.2008
Kdysi starý hospodáři dávali pod ořech plochý kámen aby začal dříve plodit tím se kůlový kořen ohnul a kořenil kus dál od kmene ale nemělo to větší cenu lépe se uplatnil jako stínění hnojiště a jámy na vápno.
očkování stromkových růží, 22.5.2008
Aby byla pravidelná korunka očkuje se proti sobě dvěmi očky, jednoletý výhon se pozná většinou nemá postraní obrost vyrůstá z kořenového krčku jen kdyby byl poškozený vrchol tak se rozvětví má světlejší barvu do zelena nebo červena podle bruhu šípku... celý příspěvek >
Co to je?, 21.5.2008
Zřejmě to bude semenáč takže bude mít jen malé třešničky chtěl by naroubovat aby byl k užitku.
zelené jezírko, 21.5.2008
Dal jsem pytel na 10 000 l
Zelená řasa v rybníčku, 21.5.2008
Také jsem vloni měl problémy s vláknitou řasou musel jsem ji mechanicky odlovit abych se jí zbavil, jinak na ni existuje od... prostedek na vláknitou řasu viděl jsem to v praxi použít a makalo to já to nepoužil to bych musel trkat za 400,-... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika