Příspěvky uživatele - 204.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hibiscus Moscheutos - vekovní ibišek (ne syrský), 21.9.2008
Tento má na seznamu zahradnictví CHovanec i s popisem jak přezimovat v loni ho prodávali v Čimelicích za 170kč.Je mnoho barev na internetě ho také nabízí stejná firma.
Zelené broskve, 13.9.2008
Unás měl jeden lesní inženýr také takovou broskev množenou z pecky byla nevzhledná ale vydržela kolik let rozdával pecky a kolegové si je množily jedině s pecek nevím jestli by se ještě dnes někdo našel s původní broskvoní.Naposledy jsem ji asi před... celý příspěvek >
Jak se vám líbí mé broskvičky?, 29.8.2008
Stou broskví počkejte až na jaro bude se lépe ujímat i když je ve školce vyorávají už na podzim a pak je mají založené mnoho zdaru.
Dotazy na jehličnany, 15.8.2008
První je jalovec poléhavý ten snese řez velmi dobře vyskytuje se na něm rez hrušňová modřín se dožívá vysokého věku řes snáší velmi dobře kořeny má hluboko smrk pichlavý -stříbrný koření mělko když se přesekají kořeny na jedné straně může se vyvrátit... celý příspěvek >
Řez staré meruňky, 27.7.2008
Teť po sklizni by jsem ji sesadil korunu o jedno patro na níže položené větve aby se snížila rány zamazat konce větví také skrátit kde byli poškozeny spálou ořezané větve spálit a příští rok bude snaší postřik.
Napadené listy jabloně, 27.7.2008
Skuste letní řez prosvětlíte tak korunu výhony které nemají plody můžete vyřezat celé ale jen jednoleté které zahuštůjí vnitřek koruny neskracovat tím by se znovu rozvětvyli a vyrostlé výhony by špatně vyzrávali.Zimním řezem podporujete ještě větší... celý příspěvek >
foliu len polozit, lepit ci zvarat?, 25.7.2008
Měl jsem folii v rybníčku pak jsem ho zvětšil dfoloupil folii a lepidlo za 500,- sváry držely dobře než mi do toho skočil sousedův labrador jak se nemohl dostat ven proškrábl mi jí ale sváry držely.
Ztráta vody v jezírku, 25.7.2008
hladkou
Kdo nebo co mi žere plovoucí rostliny, 25.7.2008
Mám v rybníčku leníny ve větších květináčích zasypané kačírkem a koi je nechávají napokoji, musí se zatěžkat, aby to nevyryli.
rašelina funguje, 22.7.2008
Dal jsem na 10000 litrů 70l pytel rašeliny do pytle od brambor, aby se to jen luhovalo jako čaj, musí se to zatěžkat kameny na obouch koncích nebo to bude plavat
Hrušeň a tůje, 19.7.2008
Také jalovec čínský polehavý sám jsem jich viděl letos v parku několik obalených oranžovým rosolem rzi hrušňové.
Řez hrušní pro amatéra, 19.7.2008
Přestárlé stromy mají většinou větve ohnuté k zemi spodní zastíněné jsou suché nebo mají jen malé přírustky od stálého plození na obloucích na nejvyším bodě vyrůstají nové mladé výhony které se po zaplození opět ohnou a tak to pokračuje spodek... celý příspěvek >
Hrušeň neplodí, 19.7.2008
Prosvětlit neskracovat jednoleté výhony některé ohnout a další rok se uvidí nehnojit dusíkem jen draslem a fosforem jinak nic ani nezalévat vláha musí stačit hnojit můžete na list tekutým hnojivem třeba krystalonem plod květ .
Co je to na hrušni? Štítenka?, 19.7.2008
Spíše to vypadá jako po sání Mery hrušňové měl jsem to také na mladém dřevě plody zakrněly a na větvičkách byly podobné skvrny.
Onemocnění jabloní, 19.7.2008
Takové jabloně jsou jen na palivové dřevo.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika