Příspěvky uživatele - 43.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
IBC kontejner - propojení, 20.4.2009
To sroubeni dole na ventilech ma nejaky atyp zavit?
Ojedené zemiaky - že by krtonožka?, 20.4.2009
Muzete popsat osvedcene metody likvidace krtonozek? Mame jich plnou zahradu a svadime marny boj. Nekolikrat vykopeme cele hnizda s vajicky ci pri prekopavani narazime na dospele. Dekuji.
IBC kontejner - propojení, 20.4.2009
Take me ceka vyresit propojeni 3ks IBC ale rad bych to resil pres vrchni sroubovaci viko - v nekterych je odvzdusnovaci vicko se zavitem nebo vyvrtat otvor pro prechodku. Toto Vas nenapadlo, ci to ma nejake uskali?
Jde zabranit visni v tvorbe kvetu - plodu?, 9.4.2009
Nikdo nic?
Jde zabranit visni v tvorbe kvetu - plodu?, 21.2.2009
Mame na zahrade dve visne, ktere casem vykacime. Zatim dostavujeme domek potom dojde na radu zahrada (160m2). Bude jen klidova, jedna se o centrum mesta. Velkou zahradu vcetne visni mame mimo mesto. Tam si jiz take chystame vzrostlejsi stromy, ktere... celý příspěvek >
Kristalon, 5.2.2009
Je uz vhodna doba zacit hnojit? Myslim tim Thuje a Ptaci zob?  Pokud ano, tak cim zacit? Kristalonem ci radeji Horkou soli? Zalivkou ci postrikem? Dekuji.
Zalévání - thuje smaragd, 14.10.2008
Poridil jsem si kapkovou zavlahu od Gardena 50m startovaci set s filtrem. Mam ji skoro rok a zatim jsem spokojen.  Ze zacatku jsem to mel napojeno na vodovod ted na cerpadlo.
pěstování bambusů, 9.5.2008
No 60cm sirky co nabizi na bambusariu povazuji za nedostatecne, proto hledam nejakou nahradu. Chci jit do hloubky 1m. PP desky se dobre svaruji a plachta z kamionu take.  Take se poohlizim, po foliich na skladky a spec.hydro.rad.folie odolne... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika