Příspěvky uživatele - 156.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Puklice na převislých muškátech, 1.10.2008
Děkuji Vám za radu. Z dálky mé muškáty na oknech ještě vypadají krásně, ale jak přijdou mrazíky, určitě se jich zbavím. Doufám, že příští sezonu, díky radám na tomto fóru, zvládnu lépe. Ještě mi vrtá hlavou červi a puklice je totéž, nebo není? An.
Puklice na převislých muškátech, 25.9.2008
Děkuji Vám také, jsem ráda, že jsou i jiné možnosti, až ten Jar vyzkouším, dám tady na Fóru vědět, protože jestli bude slabá zima, tak příští rok bude hůř. An.
Puklice na převislých muškátech, 25.9.2008
Děkuji za radu, s Nurelle jsem to zkusila, je to teprve jeden den, zatím na nich není vidět žádná změna, třeba se to projeví po několika dnech - uvidíme. An.
Puklice na převislých muškátech, 21.9.2008
Potřebovala bych poradit něco pořádně účinného proti puklicím. Letos se mi objevily poprvé na květinách na okenních parapetech: na pelargoniích, na myrtě, černooké zuzaně a také na mém dvouletém avokádu- vypěstvaném z pecky. Puklice vlezly i na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika