Příspěvky uživatele - 176.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení rajčat a paparik, 2.7.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, letos jsem si koupil hoštické tekuté hnojivo jak na rajčata tak okurky dýně apod. V případě okurek, cuket, melounů se mi velmi osvědčilo! Rajčatům a paprikám letos spíš schází slunné dny než hnojivo..
Nevíte co je to za rostlinu?, 22.6.2009 Obsahuje fotku
Tak posílám další foto, po 3 týdnech první květ..
Pistacia vera, 12.6.2009 Obsahuje fotku
Tak tahle vypadá pistácie po půl roce. Přibližně z 60 zasetých semen vyklíčilo a neuhnilo pouze  8 rostlin. Rostou pomalu ale jistě..
Nevíte co je to za rostlinu?, 31.5.2009
No mám matný dojem že to byl nějaký nízký keř nebo dokonce větší dřevitá bylina. Plody byli žluté vejčitokulaté a semena podobná paprikám Zkusím udělat více detailů fotek této rostliny, nebo počkám na květ jestli nějaký bude.. T.
Nevíte co je to za rostlinu?, 28.5.2009 Obsahuje fotku
Minulý rok jsem si přivezl nějaká semínka z Egypta. Myslím že to byl takový žlutý plod. Nějaké mi vyklíčila a mám z toho tento semenáč. Nevíte o jaký druh rostliny se jedná, možná se pěstuje i u nás?!
Nároky dřevitých pivoněk - hnojení?, 28.5.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, neomrzla vám po této zimě? V jaké nadmořské výšce bydlíte a můžete poslat foto rostliny? Nám letos normálně vykvetla jako vždy začátkem května.. T.
Briggs a Stratton Classic 3.5HP, 5.5.2009
Já tento kolísavý běh také někdy pozoruji ale pouze v chladnějším období hned po nastartování studeného motoru, trochu zahoupe ale tak za 15 sekund se to uklidní a je vše vpořádku. Ale nedělá mi to pokaždé. Ahoj Honza :-)
Čím zavlažujete trávník?, 4.5.2009 Obsahuje fotku
Zdravím Používám Rainbirdy dávám pár fotek jen pro zajímavost... Ahoj Honza
Olej do sekačky, 29.4.2009
Ahoj. Já také jen tak s trochou do mlýna. Mám sekačku od "Bédi Trávníčka" TD 484 (nastartovat, tlačit, vysypat koš) prostě to nejjednodušší, plně mi slouží ke spokojenosti a letos budu její službu užívat již 6 sezonu. Jelikož jsem pořídil... celý příspěvek >
Jak se pěstuje mandloň obecná, 14.4.2009 Obsahuje fotku
Tak opravdu mandloň kvete jako první peckovina..
Jak množit Juku?, 6.4.2009
Zdravím a co to máte za druh Juky? Já ji množím taky novými výhonky ale nedávám je do vody nýbrž do písčitého substrátu.. Tomáš
Z25 a bubnovka?, 28.3.2009
Dobry vecer, dekuji za odpoved, myslim si kdybych zkratil ctyr bubnovou o jeden buben na 120 cm tak by to melo chodit, co vy nato?
Z25 a bubnovka?, 24.3.2009
Mam technicky dotaz o hledne Z25 a. Je mozne pouzivat bubnovou sekacku? Popřipade jaky typ? Dekuji za odpoved.
Plody mandloně, 5.2.2009 Obsahuje fotku
No taky s nima začínám, na mělnicku (dolní polabí) se jim celkem daří dobře.. Pokud ti ale už třetím rokem rodila, tak máš asi roubovanec. Pokuď můžeš, zašli  mi foto svého stromku (tomas.olt@seznam.cz)
jak se pěstuje mandloň obecná, 4.2.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, zatím mám mandloně 2 asi čtvrtým rokem (střední polabí) a kadeřavost jsem na nich taky neměl. Jediné co pozoruji jsou takové tmavé skvrny na mladých výhonkách a to ani nevím co je, jestli nějaký druh plísně či co... fakt nevím. Jinak jsou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika