Příspěvky uživatele - 240.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 20.1.2018
Intenzivní modré světlo může nevratně poškozovat sítnici. Je o tom spousta článků, snad i česky, na wiki.
Rajčata 2018, 18.12.2017
Zdravím, taky jsem hledala mé ruper rajče. Letos jsem měla 25 rostlin. 22 kusů Oxheart a 3 kusy Corazon. Rajčat mraky chutné sladké, lepší sklizeň jsem neměla. Už budu pěstovat pouze Oxheart je vynikající.
"Sloupovitá" třešeň - opylení, 8.5.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám "sloupovitou" třešeň z LIDLu (neznámá odrůda). Mívá spoustu květů, ale skoro žádné třešně. Kvete dost pozdě, když už jsou všechny třešně v okolí odkvetlé, zůstává jen višeň. Zkoušel jsem do koruny přidat v PET lahvi i kvetoucí větve... celý příspěvek >
Sadba šalotky množilky, 4.2.2017
Dobrý den, V loňském roce jsem koupila sadbu šalotky v Hornbachu. Sazečka pěkná narostla dobře, ale chutí to nebyla šalotka hodně štiplavá.V letošním roce vyzkouším šalotku ze semena mám odrůdu Conservor F1 snad bude chutově lepší.
Ostříhat rozvětvené letorosty?, 15.8.2016 Obsahuje fotku
Tak jsem to nějak ostříhal, ať to není tak přehuštěné. U rozvětvených letorostů dle nálady za 1. - 3. rozvětvením, nerozvětvené jsem nechal. Na jaře uvidím, co bylo špatně. Na těch pár stromů mám čas, takže řežu nakrátko.
Ostříhat rozvětvené letorosty?, 14.8.2016 Obsahuje fotku
Na broskvoni mi vyrostli hodně rozvětvené letorosty. Nechat je tak na prořez na příští jaro, nebo někde (kde?) zakrátit už teď?
Světlé skvrny na listech, 19.6.2016
Provedl jsem hnojení draslíkem i stopovými prvky, i na list. Skvrny zůstávají. Mám podezření, že se jedná o šárku.
Sázení brambor ještě v červnu?, 16.6.2016
Brzy budeme sklízet rané brambory. Je možné po nich ještě jednou zasadit brambory? Dorostou do zimy? A co zasadit - loňské brambory už nemáme, tak ty letošní nějak "naklíčit", aby rychleji rostly?
Dlouhodobé skladování přípravků na ochranu rostlin, 4.6.2016
Nevíte, jak dlouho zůstavají účinné ochranné prostředky na rostliny? Při nákupu vidím, že výhodnější by bylo koupit třeba větší balení (dejme tomu prostředku Horizon 250EW) a používat ho deset let. Na balení ale udávají trvanlivost po otevření třeba... celý příspěvek >
Papriky - divné listy a černání úžlabí listů, 1.6.2016
Dekuji, vyzkousim.
Prořezávat broskvoň průběžně?, 1.6.2016
Na broskvoních mi jako každý rok narůstá spousta nových větví a o řadě z nich vím, že je nepotřebuji a nejpozději příští rok půjdou pryč. Je lepší je odstraňovat průběžně?
Angrešt - jak na puklice?, 31.5.2016
Na angreštu mám letos dost puklic (snad puklice švestková). Dá se s tím něco dělat, nebo stejně nic nezabere.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 31.5.2016
omlouvám se za překlepy, ale T9 v mobilu dělá své :(
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 31.5.2016
Korenovy bal v květináče se zeminou byl zcela vlhký. Kořeny se zdály zastrizene.šachová jana asi také vporadku bez žádných přidaných hnojiv. Jen zahradnicky substrat který se ve všech ostatních případech osvědčil. Ostatní 4 hříšné jsou vporadku.
Hrušeň Wiliamsova onemocnění, 31.5.2016 Obsahuje fotku
Ještě jeden obrázek
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika