Příspěvky uživatele - 205.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Akébie pětičetná - co a jak?, 1.2.2018
No, spousta bych nerekla, divala jsem se po ni pred par dny vsude mozne. Kdyz uz ji maji na strankach, tak vetsinou neni skladem, i kdyz nakonec jsem ji sehnala (teda doufam, jeste mi to nepotvrdili).Ale pokud chci, aby mi plodila, chtela jsem k ni... celý příspěvek >
Starkl, 9.5.2014
Radím objednat kdekoli jinde jen ne u Starkla. V nabídce má sice krásné květiny, ale stav v jakém je posílá je katastrofální, z poloviny přímo na vyhození. Pokud se nudíte a máte chuť reklamovat a dohadovat se s nimi tak snad.
Výběr elektrické řetězové pily, 14.6.2012
ještě jsem tedy narazil na Makitu: Makita UC4020A 40 cm lišta a cenovka kolem 2700 kč. Mohla by na lepší hobby stačit, co myslíte?
Výběr elektrické řetězové pily, 14.6.2012
Dobrý den, jelikož chci využívat pilu na přípravu palivového dřeva, tak dám na doporučení Dolmaru. jen se zeptám z Vaší praxe, mám jít do 35 či rovnou 40 cm lišty? Děkuji Hezký den Tomáš
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika