Příspěvky uživatele - 218.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 26.12.2017
Zjistěte si barvu, vlnovou délku - nm.
Rajčata 2018, 19.12.2017
Ten Oxheart má tvar srdce nebo pytlíku? Google mi ukazuje oboje.
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.12.2017
"Stekowiczovi všetko nezhltnem" Stačí se podívat na mapu kde pěstuje a je to jasné. 
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017
12 příspěvků nad Vámi. 
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017
To jsou přesně ty čínský sra... o kterých jsem psal. 
Dehybridizace rajčat, 30.11.2017
Vápník nepřidáte když ho nepřijímá. Nevím čím to je, ale nejspíš tím, že rostlina nemá podmínky v tu dobu když je potřebuje. Mluvím o rostlinách které budete pěstovat do konce, ne pro klonování tam to snad nevadí, jestli se to tedy nepřenáší do... celý příspěvek >
Dehybridizace rajčat, 29.11.2017
Mám takovou teorii, nevím jestli už to někdo psal, ale ty brzké výsevy způsobují nedostatek vápníku. Viz. Teta Jana.
Česká rajčata 2017, 28.11.2017
Co je to dvojlist?
Stavba udírny, 27.11.2017 Obsahuje fotku
To je super, stejné rozmezí 5-7°C mám na elektr. topení. Dík za info.
Stavba udírny, 23.11.2017
Zajímavé, jakou máte hysterezi nebo jak se tomu říká - setrvačnost, rozmezí mezi zap./vyp - skutečná teplota?
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 19.11.2017
Plíseň bramborová je mocná čarodějka, šíří se vzduchem. Všechny zde popisované návody jsou až druhotné, zpomalí šíření. Nevěřím, že existují odolné odrůdy, jen některé vydrží déle. Výskyt plísně je aktualizován na mapě ministerstva zemědělství,... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 13.11.2017
Krásně dožitý, mňam, já už jen požívám koncentrát a sušený.
Rajčata 2017, 21.9.2017
Nesežere vám to polyversum ten symbivit?
Generátor kouře, 12.9.2017
Komu není radno, tomu není pomoci. Musíte dělat klobásy nebo maso z kvalitního masa, ne z výseku.
Generátor kouře, 11.9.2017
Já to jím i s těma bakteriemi, protože mi obnoví střevní mikrofloru - bakterie mléčného kvašení, dalo by se říct, že to maso je zdravé jako jogurt. Ostatní bakterie nemají šanci přežít v okyseleném prostředí - kyselina mléčná.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika