Příspěvky uživatele - 54.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prepad plodov slivky, 7.7.2013
Letos jsem tak nějak podlehl pokušení vlastnit jednu z nejranějších odrůd, tak jsem narouboval Hermana na jednu starší slivoň. Uvidíme. Katinka je plánovaná na podzim. Ono u prvních plodů skorých odrůd se toho dá z jejich nectností dost odpustit.
Škůdce na jabloni, 7.7.2013
Julie je jen velmi odolná (což potvrzuji - neošetřuji), ale není rezistent.
Nejaromatictejsi odruda, 7.7.2013
Nadmořská výška je kolem 240 m n. m., ale ta zdánlivá výhoda relativně dobré nadmořské výšky je přebita špatnými půdními podmínkami (jíl), severní expozicí a hlavně oblastí mrazové kotliny. Ale v blízkém okolí mého bydliště o 20 km dál v podhůří, kde... celý příspěvek >
Spring Crest, 6.7.2013 Obsahuje fotku
Tak Royal Glory jsem včera zakoupil - plody byly velmi pěkné, vybarvené, vyzrálé. Chuťově velmi dobré, ale zdálo se mi, že zvýšená sladkost, kterou plody vykazovaly, jde na úkor broskvového aroma, kterého bylo naopak nemnoho.
Nejaromatictejsi odruda, 6.7.2013
Souhlas s Petrem - "vépéčko" je (zatím) nepřekonané. Musel jsem si jí před třemi roky stůj co stůj pořídit, i když mé podmínky v kombinaci s jejími nároky nejsou ideální. Ale zajímala by mě např. chuť některých starších, dnes už málo pěstovaných... celý příspěvek >
Plody St. Julien, 6.7.2013
Viděl, neochutnal.
Vylamování květů u mladých stromků, 4.7.2013
Chtělo by to zjistit hodnoty povrchového napětí v kombinaci různá smáčedla + voda. Určitě to výrobci mají k dispozici. Hodnota povrchového napětí čisté vody je 74 dyn.
Co říkáte tomuto rajčeti?, 4.7.2013
To samé zažívám letos s klasickým San Marzanem - ostatní odrůdy v pořádku, tato pořád vypadá jako by byla zkroucená a povadlá.
Česká rajčata, 4.7.2013
Kdysi jsem zkoušel Hanu - nějak si nevybavuji její chuť ani jak plodila, Perun už ne - moc bujný, plody vždy popraskaly, Zlatavu mám letos poprvé, takže hodnotit nemohu, Karla moc úrodná nebyla, ale měla velice chutné plody a krásně tmavě červeně... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika