Příspěvky uživatele - 186.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalísie voňavá, 2.3.2011
Děkuji za odpověď. Koupím si ji a uvidím.
Kalísie voňavá, 2.3.2011
Znáte tuto rostlinu? Dnes jsem ji objevila a na různých stránkách zahradnictví píšou, že je léčivá a užívá se při cukrovce, leukemii, rakovinných onemocněních, normalizuje kyselost trávicího systému, odchod stolice, snižuje sekreci a zmenšuje otok... celý příspěvek >
Citroník, 25.2.2011
Děkuji za odpověď. Tak já to teda risknu a koupím v OBI, když tam bude. Škoda, že ze semínek plodí až za tak dlouho. Už se těším a snad mi vydrží krásný aspoň pár let :-)
Citroník, 24.2.2011
Ahoj, chtěla bych si pořídit citroník. Buď jsou na internetu nebo v OBI. Kterou možnost byste zvolili? Nezahynou ty z OBI? Zasadila jsem si i pár pecek z koupených citronů, ale zatím nic. Taky jsem někde četla, že nebudou plodit. Máte zkušenosti... celý příspěvek >
Nákup rostlin v Polsku, 15.2.2011
Oběma děkuju. Myslíte ten velký trh v Polském Těšíně? Tam se nejede přes Třinec, ne? Nebo to je jiný velký trh? Dá se na trhu s rostlinami platit i v koruně nebo pouze ve zlotém?
Levandule sazeni seminek, 15.2.2011
Jak dlouho to přibližně trvá?
Nákup rostlin v Polsku, 15.2.2011
Jak daleko to je od hranic? Mívají tam všechno a od jaké doby? Třeba od března či dubna? Můžete popsat přesněji, jak bych se tam dostala?
Levandule ze semínek, 14.2.2011
Prosím taky o radu. V sobotu jsem si zasadila levanduli lékařskou. Jsou to koupená semínka. Za jak dlouho se můžu těšit na první rostlinky? Zatím jsem to ničím nepřikryla. Myslíte, že když to přikryju teď, tak to můžu ještě zachránit?
Jahody na textilní fólii, 19.9.2010
Taky bych potřebovala poradit. Co to jsou ty hrůbky? Koupila jsem si jahodníky (10), jenže jsem slyšela, že je na to dobrá netkaná textílie, ale tady u nás stojí 1,6 x 2,7 m 150,- Kč, což je děsná cena. Nejde to nahradit něčím jiným a je vůbec ta... celý příspěvek >
Sud na vodu, 23.8.2010
Sud mi dal soused a byla v něm voda a šutry, takže toho se nebojím. A jak to děláte po zimě? Přecejenom dost dlouho trvá, než se sud naplní vodou a v suchém období to taky může trvat až do července, což je dost pozdě. Takže hážete tam pak sníh,... celý příspěvek >
Sud na vodu, 22.8.2010
Děkuji, na další nabarvování tím pádem kašlu. Spíš mi šlo o to, aby mi neuhynuly rostliny, když je zaleju rezavou vodou :-) Jo a co se sudem přes zimu? Schovává se nebo ne a vodu mám pak vylít? Vím, že je ještě čas, ale info se vždy hodí.
Sud na vodu, 22.8.2010
No on je rezavý po celé vnitřní ploše, ale do dvou třetin od vrchu jsem ho natřela, ale dál už jsem nedošáhla a taky už mi došla barva. Ale když říkáte, že na zalévání rez nevadí, tak ok. Jen že je to fakt celé rezavé, ne jen trochu.
Sud na vodu, 22.8.2010
Sud jsem sehnala. Obrousila ho a natřela vše kromě jedné třetiny zevnitř a spodní dno. Ovšem voda z něho je od rzi. Vadí to hodně nebo se ta rez pak usadí na dně, když tam bude vody víc?
Zahradnictví Najmanovi, 17.8.2010
Tak píšu, že mi balík od Najmanů dorazil perfektně zabalený. Tři rostlinky nedorazily, pět bylo zaměněno (dala jsem povolit změny). Nejvíc mě mrzí, že jsem měla objednanou krásnou mrazuvzdornou azalku, místo ní přišla náchylná ke zmrznutí, protože ta... celý příspěvek >
Dělali jste si projekt sami?, 15.8.2010
Děkuji, už to mám.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika