Příspěvky uživatele - 18.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vychovny rez dvojrocneho stromceka, 10.4.2010
Dobrý večer. Stromek doporučuji nechat být jak je a řez provést v srpnu.Jednak odskoušíte případné plody a během vegetačního období do srpna se ukáže, kterým výhonům dává přednost
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 3.4.2010
Dobrý den. Já jsem to stihl stříknout už minulý týden. Myslíte, že bych mohl ještě dneska navečer. Ten minulý týden se to opravdu popozdrželo. Dnes je jasno a hrozí to už vypučením. Do květů už by bylo asi špatně.
Udírna, 23.2.2010
Dobrý den. Dvířka jsem pouze rekonstruoval. Válely se mě po sklepě asi tři roky.(první impuls ke zhotovení udírny).  Při rekonstrukci domu mě jich bylo líto je vyhodit Jsou z litiny a pálí Ceny se pohybují od 800,- až 2500,- zdraví Alex
Udírna, 22.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. Posílám pár fotek z právě dokončené udírny, která byla ověřena jedním uzením. Krásná vůně od bílého kouře a nádech voňavých klobásek už má. Takže spokojenost.V případě zájmu pošlu podrobnější popis nebo i vyrobím.
Postřik vodou, 14.2.2010
Dobrý den. Někde jsem četl, že před nárazovým mrazíkem (zmrzlí) je možno poprášit meruňku vodou a tím se zabrání náhlému pomrznutí pupenů a květů na mladém stromku. Máte někdo zkušenost?
Odrůdy meruněk, 14.2.2010
Já jsem ji koupil před třemi lety a i když je pozdní tak akorát o týden od ostatních a sladká jako med.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika