Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ustřihnout větvičky u rajčat?, 12.6.2009
A proč mám zachovávat dojem odbornosti, když nejsem odborník?
Sekačka bez oleje, 12.6.2009
Nám už se stalo, že jsou se sekačkou ze zbytky oleje sekali několik hodin, bylo to už před několika lety a sekačka dodnes seká, nyní už zase s doplněným olejem.
Ustřihnout větvičky u rajčat?, 12.6.2009
Nevím co to máte za rajče. U tyčkových rajčat se větvičky vylamují hned jak začnou růst. a to nejen dole ale všechny.
Ptám se, 8.6.2009
Že by se vám ten mramor časem přeměnil na pálené vápno?
Pýr mezi tújemi, 6.6.2009
Graminicidy jsou k dvouděložným rostlinám naprosto bezpečné... túje nejsou dvouděložné, dokonce nepatří ani ke krytosemenným. Takže ta poznámka je naprosto zmatečná.
Jde zapůjčit vertikulátor?, 6.6.2009
Trávník s lučním kvítím předpokládá, že ho budete sekat tak 2x do roka. Chodit se po něm jistě dá, když vám nevadí tráva do pasu, skvělé je to především po ránu, když je rosa nebo po dešti, pak je to prý skvělá léčebná metoda tzv. knajpování, kdysi... celý příspěvek >
Co s novými letorosty na jabloni?, 31.5.2009
S dvouletým stromkem bych nedělal nic, nechal bych to růst, a prostříhal bych to až koncem příští zimy. Do té doby si kupte nějakou knížku o řezu stromků a udělejte to pak polde ní. Stejně existuje mnoho dobrých možností jak to udělat. Když teď... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 31.5.2009
Tak nevím, na které straně plotu je problém. A proč vy vlastně sledujete tu vaši sousedku? Snad si u sebe na dvorku může dělat co chce. Vy ji tady pomlouváte, že vás sleduje ale vždyť vy se sledujete asi navzájem, tak nevím na co si vlastně... celý příspěvek >
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009
Taky nečistím. Často sekávám po malých kouskách, takže třeba sekám půl hodiny a kdybych měl pak sekačku čistit, tak by byl asi poměr 20 minut sekat a pak 10 čistit. Takže zatlačím sekačku do garáže, zavřu vrata a je vyčištěno.
Karešova nebo kaštánka, 30.5.2009
Před pár dny nám začala dozrávat kaštánka, ale třešničky jsou letos tak maličké, snad poloviční než obvykle. Letos u nás od doby, kdy strom kvetl doteď vůbec nepršelo. Dopadli jste taky tak nebo to bylo jinde s deštěm lepší?
Jaké tyčky k rajčatům?, 28.5.2009
Já stříhám pruty z vrby u potoka.
Tráva kolem stromů, 28.5.2009
Stará osvědčená metoda je půdu kolem stromku zrýt.
Muškaty, 26.5.2009
My je máme na severním okně roky a rostou dobře, kvetou od jara do vánoc, pak je manželka ostříhá, tož pak přes zimu nekvetou.
Třešňový týden, 25.5.2009
Začátek 1. třešňového týdne se počítá od zrání nejranějších třešní. Třešňový týden má taky jak je u týdnů obvyklé sedm dní.
Živý plot kolem dětského hřiště, 25.5.2009
Zkuste mochnu křovitou, dorůstá právě tak ten metr, nepíchá a snad není ani jedovatá.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika