Příspěvky uživatele - 255.95

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Juncus spiralis, 19.6.2009
Já ji pěstuji jako vodní v jezírku. Někde jsem četla, že je možno ji pěstovat jako pokojovku, bude mít asi větší spotřebu vody.
Betonova koryta z poradu, 23.5.2009 Obsahuje fotku
Dělali jsme betonové koryto. Zmíněný pořad jsem neviděla, podotýkám, že výsledek dost hodně váží.
Utrhnout první kvítek u papriky?, 22.5.2009
Květy paprik vyštipuji při výsadbě do skleníku, později už ne.
Výška půdy proti obrubníku, 20.5.2009 Obsahuje fotku
Trochu to nabourám jiným názorem. V několika ukázkových zahradách se trávník dává nejvýše. Obrubníky vůbec nepoužívají a výsadbu sází asi o 5 - 10 cm níže, než je hotový trávník. Umožňuje to sekání až ke kraji trávníku a celé se dobře udržuje.
Rostliny kolem potoka, 18.5.2009
Ty hosty jsou správná volba, doplnit je možno o:  Astilbe, Bergeniie. Blatouch, většina primulek, pupkovec, anemonky, kejklířka - jedná se o rostlinky, které nevyžadují obzvláštní péči ale zastíněné stanoviště.
Smrk - nemoc nebo škůdce, 15.5.2009
Už několik let se na větvích smrku objevují šiškovité útvary. Co je způsobuje a jak je jejich vzniku možné předcházet? Šiškovité útvary, které nazýváme hálkami, vznikají následkem sání korovnice smrkové (Sacchiphantes abietis) nebo korovnice... celý příspěvek >
Zelena voda v jezírku, 11.5.2009
Taky zelené, stará voda pouze připouštěno. Jak začínají rostliny už se čistí. Navíc dávám trochu rašeliny do staré punčochy. Ryby nechovám.
Hořec, 6.5.2009 Obsahuje fotku
Hořců je moc druhů, vyžadují slunce ale současně i vlhkou půdu. V suchu vytváří nové výhonky, které ale nevytvoří květy, nemají dost síly. Doporučuje se večer hořce často orosit. Kromě několika málo nevyžadují hořce vápno, některé jsou dokonce... celý příspěvek >
Žlutá vajíčka, 2.5.2009
Mohou to být i vajíčka lalokonosce. Projevuje se na listech vykousanými otvory na okraji listů. K jejich ničení slouží parazitické hlístice.
Mam zastipvat rajcata a papriky, 29.4.2009
Pokud to jsou opravdu truhlíkové tak se nezaštipují. Nevím ale zda jste je v truhlíku kupovala nebo ne. Pokud ne, tak u paprik se mají první poupata vyštípnout, potom už ne.
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 27.4.2009
Délka disuze naznačuje, že zatím nikdo nic nevynalezl, byli tady před námi.
Proti pampeliškám, 23.4.2009 Obsahuje fotku
Nevím co proti těm kytkám máte? Náš trávník před první sečí, škoda jen, že to tak nezůstane.
Co mi roste na skalce?, 23.4.2009
Oba jsou rozchodníky, je jich moc. Pro bližší určení zadej rozchodník, snad se ti tvoje objeví. Jinak nevyžadují moc péče.
Nová zahrádka - co a jak?, 23.4.2009
Podepisuji vše, co řekli předřečníci. Začni pěkně pomalu, jakmile se dáš do zahradničení práce nikdy neskončí, pořád budeš něco vylepšovat, měnit, přemísťovat... prostě pořád, dokud budeš moci. Přeji úspěch a výdrž.
Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 20.4.2009
Kakost - rychle přirůstá a kvete celé léto. Navíc je možno vybrat z různých barev i výšek.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika