Příspěvky uživatele - 168.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 9.12.2017
Pokud je mi známo, tak jednotlivé odrůdy broskvoní mají jen dva druhy květů, a to miskovitý a zvonkovitý typ květu. Zmiňuje-li někdo ještě typ květu růžovitý, pak se asi jedná, ať mě někdo opraví, jestliže se mýlím, o zkomoleninu, která mohla... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
Letos samozřejmě napadání zrajícího ovoce ptactvem nabralo na intenzitě, neboť ptáků bylo letos stejně, jako jiná léta, zatímco úroda byla místy hluboce podprůměrná a tak se pomyslně musela stejně velká populace ptáků rozdělit o menší krajíc.
Traktor nestartuje, 9.12.2017
i když píšete, že baterka je nová, vypadá to právě na problém s ní. Nebo zaoxidované kontakty. Zkuste nastartovat s jinou baterkou.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
nic jsem nepřevrátil, převracíte to vy. Primárním důvodem zakládání zákrskových výsadeb nebyla ochrana před ptáky, ale zvýšení produkce ovoce na plochu a snížení nákladů na produkci. Ochrana před ptáky a kroupami sítěmi přišla až potom.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
zrovna nedávno jsem si říkal, že si budu muset pořídit brýle.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
dovolím si oponovat, důvodem pěstování ovoce velkopěstiteli na nízkých tvarech není lepší možnost ochrany před nálety ptactva, ale snaha o maximální produkci ovoce na konkrétních plochách s minimalizací nákladů.
Harbrite vs. Harbinger - odolnost?, 9.12.2017
ve vašem případě, pane Paule, bych se v první řadě zajímal o to, zda odrůdy broskvoní, které chcete pěstovat, mají zvonkovitý typ květu, který přežije bez úhony mráz až do -5°nebo miskovitý typ květu, který přežije jen do -2°. Chuť, plodnost, doba... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 9.12.2017
vlivem činnosti člověka  tak ve městech bych to viděl hlavně vlivem činnosti toulavých koček.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 8.12.2017
na tom něco je. Ale jinak, dnes, jak je vidět, si na stavbách krmítek udělali někteří živnost a proto je všude hromada reklamy na krmení ptáků. Ono by se ale mělo jednat pouze o přikrmování v dobách hlubokých mrazů.
Molice vlaštovičníková na brukvovitých, 8.12.2017
Samozřejmě mívám s molicí také problémy, i když asi ne tak velké, jako ti z vás, kteří sousedí přímo s polem řepky. Moje poznatky, jak se vyhnout nutnosti chemického zásahu proti molici vlaštovičníkové jsou tyto: pěstujte jen rané odrůdy košťálovin,... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 8.12.2017
A je po ptákách! Popravdě, sýkorky vůbec neocení, jestli jsem jim krmítko vyrobil sám nebo ho koupil u diplomovaného specialisty na práci se dřevem. Jim jde hlavně o to, co a kolik jsem tam toho nasypal. Tak už jdu... jim nasypat.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 4.12.2017
chcete vědět konkrétní půdní blok?
Výsev kedlubny, 4.12.2017
Koukám, že máte pařník lepší, než já. Na konci března už by sazenice opravdu měly být vhodné k přesazení. Důležité je, že budou otužené a budou mít dostatek světla.
Výsev kedlubny, 4.12.2017
tak tam ten rámeček pařníku dejte už teď. Když i při promrzlé půdě dáte na pařník sklo, za několik dní vlivem tepla uvnitř půda rozmrzne. Já mám na pařníčku sklo jen volně položené a za slunných dní ho kousek posunu, aby vznikla malá mezera, tu... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 4.12.2017
Od dob, kdy se pěstují na polích zemědělské plodiny, byla hluboká orba nedílnou součástí správného hospodaření. Ekologem může být dnes kdekdo.
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika