Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co budete teď vysévat?, 3.3.2019
Tak to je super :-)
Co budete teď vysévat?, 3.3.2019
Tornádo, Bejbino, poprvé Dagmar a Datlo. Pak i Goldkrone. To rajče z Lidlu je výborné, i když je určitě skleníkové. Doufám, že čerstvá semínka budou klíčit. Nechal jsem je vykvasit s dužninou v troše vody asi 3 dny. To by mělo klíčení usnadnit.
Co budete teď vysévat?, 3.3.2019
Budu vysévat hlavně českou klasiku. Vyzkouším semínka z rajčete z Lidlu. Odrůda Primora, tmavé, výborné chuti. Vysévám ale až koncem března, po zmrzlých jsou akorát na výsadbu ven.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2019
Jabloně budou mít hnedle myší ouško.  Já mám broskvoň postříkanou mědí také. V týdnu jsem musel (nerad) prořezat meruňky. Řezné plochy jsem desinfikoval Sulkou, pak zatřel latexem a zbytkem Sulky jsem postříkal znovu i onu broskvoň. Za 1 - 2... celý příspěvek >
Česnek 2018/2019, 2.3.2019
Tak mně ve 230 mnm leze velmi sporadicky!
Sulka - jak použít?, 28.2.2019
Sulka je polysulfid vápníku, alkalická, žíravá. Nelze ji použít za vegetace bez rizika popálení listů. Kumulus je elementární síra, bezpečnější pro postřik na list.
Napadený turkestánský brest, 23.2.2019
Houba rážovka. Roste na odumřelých větvích, nemusí být příčinou odumření. Nové vysadit lze.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 23.2.2019
Chystám se stříknout Championem příští týden. Jestli bude až +15 stupňů, tak by to pro Hradec Králové mohl být ideální termín.
Meruňka a nesnášenlivost se zeleninou?, 23.2.2019
Asi bych to moc neřešil. Spíš budou vadit zelenině, až se rozrostou.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 17.2.2019
Dá se stříkat už po opadu listů na podzim, ale i tak je nutný další postřik na jaře. Spory při rašení pupenů začínají také "rašit" a jsou nejzranitelnější. Proto je důležité načasování. Ale raději dříve, než po vyrašení lístků. To už nepomůže nic.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 15.2.2019
Včera jsem koukal na jehnědy lísek. Byly už rozvolněné. Pokud se oteplí, tak postřik ve druhé polovině února bude nutný. Podle AMETu, podle prášení lísek, podle zelených špičiček na pupenech angreštu, podle vlastní zkušenosti... Ale raději o pár dnů... celý příspěvek >
Jarní NPK na sníh teď?, 14.2.2019
Místo NPK je vhodnější např. Cererit. Neobsahuje chlor (chlorid draselný, ale síran draselný) a obsahuje stopové prvky. Chlorid draselný, a jako znečištěnina chlorid sodný, nemají plodiny většinou rády. Dusík N rostliny využijí rychle a ztráty jsou... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 12.2.2019 Obsahuje fotku
Mrkněte sem.
Jahody - jaký substrát, 6.2.2019
Myslím, že to není v půdě. Můžete mít zahradu zamořenou roztočíkem jahodníkovým, nebo i kořenovými houbovými chorobami (červená hniloba aj.). Substrát je samotný vysychavý, sléhavý..., čili na nic. Postupoval bych takto: Hned zlikvidovat veškerý... celý příspěvek >
Calypso 480 SC - účinná náhrada, 29.1.2019
Calypso je normálně dostupné pro profesionální zemědělce, stejně tak Biscaya, která obsahuje stejnou účinnou látku. Mospilan je trochu méně razantní, ale dostačující. Integro je naprosto jiná látka. Působí jen na motýly (obaleče).
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika