Příspěvky uživatele - 150.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnolia, 14.5.2017
Trochu mě to připomíná Maryland nebo Edith Bogue. Záleží na tom, kde jste ji koupila...
Magnolia, 14.5.2017
Ptal jsem se proto, že ta nějběžnější grandiflora (Galissoniere) je nejchoulostivější a musí se zakrývat a nebo přenášet. Jestli ale už zvládla dvě zimy, tak to nebude ona. Nebojte se ji na jaře několikrát silně pohnojit (např. Krystalon Gold).... celý příspěvek >
Magnolia, 13.5.2017
Není jí vůbec nic, je zcela v pohodě (to je běžná jarní obměna listů). Co je to za druh? Grandiflóry omrzají až hodně přes - 20 stupňů.
Bohyška pod smrky, 8.5.2017
Většina Bohyšek preferuje spíše polostín. Pod smrky by se daly sázet při navršení cca 40 cm vyššího záhonu a zajištění pravidelné zálivky (kapková závlaha).
Bobkovisen - skudce ci choroba?, 8.5.2017
Na fotce vidím jen lehké poškození lalokonoscem a listy spálené zimním sluncem. Není důvod něco řešit (snad jen v zimě zakrýt stínovkou).
Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017
Nepraktická jsou právě sací čerpadla (motor v domě). A lze je (relativně spolehlivě) používat jen u studní se sací výškou cca 6 metrů (fyzikální zákony).
Jakou domácí vodárnu do RD, 8.5.2017
Celá funkce je několikrát popsána na fóru Dům a chalupa (je to hodně dlouhé povídání). Tápe v tom i naprostá většina univerzálních instalatérů. Bylo by možná dobré svěřit akci někomu, kdo dělá jen čerpadla a studny.
Jakou domácí vodárnu do RD, 7.5.2017
Celá sestava se skládá z ponorného čerpadla ve studni a uzlu tvarovek na kterém je tlaková nádoba (např. 50 litrů REFLEX), tlakový spínač (2-3,5 bar) manometr a hlavní ventil. Nedávejte jinou hadici, než k tomu určené PE potrubí. Přidělal by jste... celý příspěvek >
Druh bohyšky, 7.5.2017
Je to nějaká Margarita. Při dostatečné zálivce zvládá slunce. Jinak souhlasím s Konvalinkou. Taky už si většinu druhů nepamatuji. Navíc jsem zjistil, že to, co přišlo ze zahradnictví, byla ve skutečnosti jiná sorta, než objednaná.
Jaké čerpadlo na čerpani deštove vody z IBC kontejneru, 7.5.2017
Jen několik poznámek: Wilo už se dávno nebere jako "značka", je to v posledních letech hodně poruchové. S prescontrolů má nějlepší renomé Brio, nejlépe v provedení Tank, kde je malá nádobka již součástí zařízení. Tato automatika lze použít jen u... celý příspěvek >
Jakou domácí vodárnu do RD, 7.5.2017
Na ponornou vodárnu (mimichodem jiné, než od Gardeny jsou o třetinu levnější a při tom úplně stejné) je tam už moc velké převýšení. Kdyby tam nebylo druhé patro, tak jo. Chce to instalovat klasiku: ponorné čerpadlo a vodávnu s tlakovou nádobou a... celý příspěvek >
Barota rukávovitá, 6.5.2017
Je to atraktivní rostlina. Jenom je nutné ji na zimu důkladně zakrýt.
Jaké čerpadlo na čerpani deštove vody z IBC kontejneru, 6.5.2017
Taková hobby čerpadla jsou, i za hobby cenu (v porovnání s profi čerpadly). Nelze sem dát ale odkaz, musíte hledat...
Trachycarpus, 3.5.2017
Foto určitě pošlete. Více informací by jste se dozvěděla na odborných fórech. Spíše se mrkněte po teraristických kabelech s výkonem 10W/1 metr (např. Horn...) a kvalitním termostatu. Nejvíce se používá UT-300.
První čerpání a čištění vrtu, 1.5.2017
Malyš, ani jiné vibrační čerpadlo, se do vrtu dávat nesmí.  Při delším čerpání může dojít k úplnému zničení vrtu. Vibrační čerpadla svým chvěním uvolňují měkkčí částice horniny za pažením vrtu a způsobují jejich vymívání. Tím vznikají za pažnicí... celý příspěvek >
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika