Příspěvky uživatele - 136.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pilatka svestkova, 1.11.2007
Kdysi jsem slyšel doporučení přivázat pod švestky a třešně kozu. Koza vyžere trávu i s kořínky, mnohem více než ovce, a pilatky a vrtule nemají kde přebývat. Ještě jsem to nezkusil!!!
Pilatka svestkova, 1.11.2007
Zbytkem postřiku Decis Flow jsem zkusil postříkat špendlík ve volné přírodě za zahradou. Úroda byla fantastická. Větve byly obalené jako u rakytníku.
přesadit nebo pokácet, 31.10.2007
Mám asi 5letou slivoň, odrůda Malvazinka, letos poprvé kvetla, trochu. Potřebuji ji přemístit jinam. Přesadit nebo vyhodit? Díky za rady.
Třešně - nemoc, 29.4.2007
Mám přes 30 let starou třešeň.Posledních několik let je sice obalena květy v celých chomáčích,ale po odkvětu zůstanou z chomáče 1-2 plody.Zbytek květů  se po dosažení stopky do délky 2-3 cm zbarví do červenohnědé barvy,zaschne (v místě květů se... celý příspěvek >
Mulčovací kůra, 16.4.2007
Nejsem si jist,zda je dobré použít místo netkané folie zmíněné kartony. Jsou lepené a lepidlo se rozpustí a kontaminuje zeminu. Asi bych to nikomu nedoporučil. Mundl Karel.
postupné usychaní broskvi, 16.4.2007
Viděl jsem něco podobného i u švestek.Možná za to může těžká jílovitá půda.Narostou do ní všechny slabé kořeny a pak dostane strom "mrtvici". Pepik
borůvky kanadské, 16.4.2007
Prý pomáhá na dno vykopané jámy udělat dno z igelitu,aby se zachytila voda.Také není špatné k rostlinám sypat piliny z jehličnatého dřeva.Kanadská borůvka potřebuje hodně zalévat,není to ta naše borůvka ze suché paseky.Hnojit síranem amoným.Pepík
špendlíky, 13.4.2007
Doporučuji navštívit obec Zdemyslice,okr.Plzeň-jih.Okolo cest v okolí roste množství tohoto ovoce,většinou žluté barvy,někdy i červené.Většinou jde o křížence všeho se vším.
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika