Příspěvky uživatele - 96.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 5.4.2010
Pane PP, tentokrát musím já konstatovat, ať si Vy řádně přečtete příspěvky. Nikdo neříká, ať tazatelka posazí celý pozemek borůvkami či brusinkami a tím. že ho rekultivuje. Ale že může na kousek zkusit na dát ty borůvky. pokud je tam samozřejmě... celý příspěvek >
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 4.4.2010
Omlouvám se, že Vám pánové vstupuji do zajímavé debaty, ale třeba tazatelka vítá další podněty. A co se týká těch kanadských borůvek, jsou odrůdy, které přímo vyžadují mírnější zimní počasí. I když tady nejsou asi k dostání. Přes google jsem si... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 26.3.2010
Zdravím, po přečtení diskuze jsem se nalakotila na tuhle dýni. Myslíte, že poroste v polostínu?
Roubování melounů a okurek, 19.3.2010
Moc děkuji, tak jo, jdu do toho. Dnes vyseju melouny, za týden nějakou tu tykev a uvidíme. Myslíte, že by melouny šly naroubovat na tu "cuketodýni", když má mít údajně průměr stonku až 5 cm?
Roubování melounů a okurek, 18.3.2010
Oprava: ... pomocí kolíčků?
Roubování melounů a okurek, 18.3.2010
No, asi jsem trochu natvrdlá, ale jak prosím roubujete pomocí tyčinek?
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 8.3.2010
Dnes jsem koupila cuketodýni v OBI v HK.  Tak už se těším na ten zázrak , i když z pytlíku Nohel Garden mně už letos vzešlo něco jiného.
Odrůdy paprik, 8.3.2010
No jo, byla od Nohel Garden. Dnes jsem koupila od Seva Seed Dorotu F1 a Vlastu, ještě jsem je neměla.  Hned jsem se šoupla do substrátu, tak jsem zvědavá, jak se zadaří.
Odrůdy paprik, 7.3.2010
Zdravím, tak jsem letos nasela papriky LUNGY F1 a nestačím zírat. Vylezly rajčata. Stalo se Vám to taky?
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika