Příspěvky uživatele - 164.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přírodní jezírko na písku, 24.4.2009
hodně rostlin vám pomůže mít čistou vodu, jinak filtraci hlavně kvůli řasám, které při teplých měsících budou bujet.
Jak zvýšit výnosy brambor, 21.4.2009
ještě dnes se takhle normálně hospodaří, bez umělých hnojiv, do zorané trávy, hnoje jen to co kravka vyprodukuje, ale ukažte, kdo má kravku...
Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 21.4.2009
králíky můžete mít venku v ohrátce, ale ne dlouho... den dva,.. a bez dozoru, začnou se podhrabovat,...takže lze, ale jen přes den a na spasení trávy... posunout ohrádku a tak dál, až spasou to co mají a samo.že zahrada musí být rovná,... celý příspěvek >
Železitá voda ze studny, 21.4.2009
si děláte kozy s tím kontrolováním pH-7,1-7,4,to vám doporučil prodejce přípravku na bazény nebo akvárka???...pH od 5 do 11je pro akvarijní rybkynejčastěji 6-7 a vy tu řešíte desetiny a mléčnou vodu, to jste asi akvaristi....nic ve zlém... Do... celý příspěvek >
Jak zachránit tuto jabloň, 17.4.2009
kupte si dva mladé stromky a poproste někoho, co umí roubovat a naroubujte si nové stromky, podle šířky kmene vám dlouho strom nevydrží, je to už staříček.Může žít třeba 20 let, ale může se stát že za dva roky uschne.
Imprergnace dřevěného mola, 17.4.2009
jo, dub bych neřešil, navíc,když tam jsou ryby.v některých případech vydržel pod vodou i sto let, záleží na kyslíku.i kdyby vydržel 20 let, tak co... nátěr něco stojí a nevydrží věčně.
Odzimování bazénu, plachta, 17.4.2009
odčerpat ponorkou a vydesinfikovat savem, regenerace vody nejde, je to mrtvá voda.
Ředění slivovice, 17.4.2009
ještě mě napadlo... není to jen usazenina bez zabarvení a dno demižónu je z hrubého skla, které bývá zabarveno do zelenomodra a dává usazenině zabarvení odleskem?
Ředění slivovice, 17.4.2009
připojuji se k té mědi, ale v druhém demižonu to nedělá, tak nevím.matonka není dobrá, má minerály a může se zakalit, nejlepší je voda.a z čeho je špunt?
Pokazil jsem kvas?, 17.4.2009
z přidaného cukru je více alkoholu, ale nedávejte ho moc, je to už výše popsaný bolehlav.Dávám kilo na 100 litrů drtě a ještě je to docela moc.
Grilování na žulové desce, 17.4.2009
mám souseda kameníka a on by to z té impregnovené desky neriskoval, nikdo neví, čím je to napuštěné a podle něho to bude napuštěné celé, protože čínská žula je nekvalitní a má póry, které kvalitní žula nemá a proto se impregnuje, aby se tam nedostala... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 16.4.2009
jo, beru,já to myslel tak, že než vyjede, tak nesnáší hnojení, když je už vylezlý, tak pak pěkně nabere a asi už mu to nevadí.
Česnek - žluté listy, 14.4.2009
to může být i nadměrným vlhkem, jak vidno z fota
Vodní gril, 14.4.2009
pátral jsem právě po obrázcích... na vlastní oči jsem ho neviděl, ale z doslechu a popisu jiných asi přibl.vím o co jde.Něco vykombinuji a dám vědět.Chci to dát do krbu.
Vodní gril, 14.4.2009
Dávám přednost zdravější úpravěmoje žena naopak nejraděj přismahnuté kousky, pěkně očuzené nebo připálené, někdy to až nechápu.Moc ji třeba nechutnalo maso ze žuly, nebylo osmahnuté... nebo přičoudlé.Šlo by takové zařízení vmontovat do krbu?
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika