Příspěvky uživatele - 164.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak sázet česnek, 14.4.2009
k původnímu dotazu... česnek nesnáší hnojení, je nejlepší půda po třeba fazolích, je krásně sypká a prolezlá kořínkama... když česnek vyjede tak 20 cm, tak jsem ho decentně přihnojil, obsypal jsem ho troškou hnojem po povrchu, konkrétně králičím,... celý příspěvek >
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 14.4.2009
sudý počet???...mají být vedle sebe po dvou a to aby se opylily, když skáče nějaký opylovač z kvítka na kvítek.Můžete je dát i jednotlivě, popř.je opylovat štětečkem, aby štěteček měl pyl z vedlejší rostlinky.
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 14.4.2009
lesní jahody mi rostou na slunci, ne ve stínu... místo trávy se používá kotula, tuším kostrbatá, je to koberec bez trávy, který i kvete
Vodní gril, 14.4.2009
Jestli to dobře chápu, maso se připravuje v uzavřené nádobě.Dole se topí, teplo a louř jde nahoru k masu na nějakém roštu, pod roštem je nádoba s vodou, kde se chytá tuk, který nekape do ohně.V té vodní lázni se voda vaří nebo je to oddělené ještě... celý příspěvek >
Potůček, 10.4.2009
na internetu je několik fotek i s postupama.
A až Z o uzení, 10.4.2009
s kostí jsou problémy, napadá mě taky, jestli se to nedalo studené do teplého uďáku a na povrchu se to začalo zahřívat a vevnitř se to zapařilo, že to nebylo prohřáté celé... tím zahřátím v tom hrnci.
A až Z o uzení, 10.4.2009
v tom sudu by to chtělo co týden přeložit a pak omýt a tepelně podle návodu "povařit" v hrnci.Do uďáku dát suché ne mokré.Nechat okapat nebo obetřít.
Fazole becovky, 10.4.2009
A u našeho Frýdku-Místku se jim říká byncoky.Jsou buď bílé nebo flekaté, fialovo-černé a jsou báječné.Polévka s kouskem kůže od špeku a trochou octa, lahoda.
Může se maso na uzení napíchat slanou vodou?, 10.4.2009
A až Z o uzení... tam je něco o plnění stříkačkou a poměrech voda-sůl
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009
motor se nezničí, akorát některé motory jdou s výkonem dolů.Mění se vlastnosti benzínu i oleje.Mazat to bude dál, akorát o něco míň a hořet taky.Holt některé motory jsou rozmazlené.
Fazole becovky, 10.4.2009
z každé fazole vyroste další fazole, pokud samo sebou, nejsou tepelně nebo chemicky upravené.Bencoky máte ale na balkon velké, urostou i 6 metrů vysoko.
Stáří benzinu do pily, 6.4.2009
jak už bylo řečeno výše,3 měsíce benzím bych neřešil i namíchyný a to se týče suma, sumárum i zimnímu uskladnění... po zimě ty tři, čtyři měsíce musí benzín i motor spapat.
Stáří benzinu do pily, 6.4.2009
jestli se mohu připojit, tak je dobré nemít namíchaný benzín dlouho, olej mění benzín... jeho vlastnosti.Benzín samotný vydrží do pily i déle, ale nemíchat.
55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009
chtělo to vyhrát a vystříhat zhouštěniny
proutěný plůtek, 2.4.2009
vrba vám bude rašit i po nějakém roce, je to plevel, dalo by se použít březové proutí, je skvěle ohebné.
Další diskuze:  11,  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika