|
Příspěvky uživatele - 217.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 28.3.2023 Moc děkuji, některé se vzpamatovaly přes noc. Tak jestli se budou dál dobře vyvíjet a prokoření, tak to snad bude dobré. Pro jistotu jsem vysela ještě další, ale ty budou mít časový skluz, tak uvidím. |  | Rajčata 2023, 27.3.2023 Zdravím odborníky, když mi uvadly 10denní sazeničky rajčat - divoká a cherry. Pokud to některá dají a vzchopí se, může to zavadnutí mít vliv na jejich budoucí růstový potenciál? Nebo pokud to dají, tak je mohu bez obav dopěstovat? Stejný dotaz platí... celý příspěvek > |  |
|  | Čím budete ošetřovat vinnou révu v příštím roce, 16.6.2022 Dobrý den, asi blbý dotaz, ale když stříkáte dvěma přípravky, mícháte to nebo po sobě s odstupem? Děkuji. |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022 Děkuji všem za reakce. Champion tu mam. Je z pozdniho postriku medi nejake jine riziko nez ze to nebude fungovat? Treba spaleni listu nebo neco podobneho? Pokud ne, mohu to zkusit. |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022 Děkuji, zkusím co seženu a nechám jen málo plodů. |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 2.4.2022 Dobrý den, byli jsme delsi dobu mimo, prijeli jsme a broskvon uz nakveta, jeste nekvete uplne, ale je pozde. Co se da jeste delat? Cetla jsem tu doporuceni na Thiram, ale vypada, ze se uz neprodava. Dekuji. |  |
 |
|
|
|