|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kaderavost broskvoní, 13:41 Ono taky záleží ještě, zda bylo po postřiku nějakou dobu sucho, jak kvalitně byl postřik provedený a čím byl postřik provedený. Dokud jsem ošetřoval 0,7% Kuprikolem, neměl jsem problém. to pro mě znamenalo otrhat vědra listů a přihnojení navíc. Teď,... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 13:35 Tak to mě mrzí, že Vám to zas nevyšlo. Takhle pozdě mrazy nepamatuju, i v 2012 to bylo dříve, i když následky byly podobné. Walter |  |
|  | Počasí 2025, 10:54 Ahoj Milane, venku jsem molici neviděl žádnou, v skleníku už jsem jednu honilm takže nějaké tam určitě jsou, ale to nevadí, koupil jsem si minulý rok akvarijní síťku na ryby a s tou molice polapím a zlikviduju. Mimochodem ta síťka se náramně hodí i... celý příspěvek > |  | Už jste stříkali teho povaleče jablečného?, 8:57 ještě je brzy |  | Počasí 2025, 24.5.2025  I přes den je chvílemi chladněji a mouchy jsou pak línější. Tak se pak dají i vyfotit zblízka. Zajímavé je, jak má ta moucha okousané konce křídel. |  | Rajčata 2025, 24.5.2025 První letošní naklonované zakořeněné sazenice Rose. C. a Crims. C. odebrané z letošních v skleníku pěstovaných rostlin. Zatím jen přesazené do větších vzdáleností od sebe, aby zesílily. Času na výsadbu ven je zatímdost, neboť půjdou na záhon až po... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 24.5.2025 Pane MH, vyzkoušel jsem před lety přiroubování jiné odrůdy do korunky a tak mám letos plody FM3 mezi plody Springcrestu. Záměrně šlo o roubování pozdnější odrůdy do dřeva odrůdy ranější. Nyní, když mám na semenáčku naroubovaný Harbinger, tak také ten... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 24.5.2025 Máš to pěkně vymyšlené a zařízené, Milane. Tenhle kryt Ti vlastně zajistí podobné podmínky, jako mně skleník. A ta přesátá zemina vypadá skvěle, je vidět, že se v ní rajčatům daří. 👍 |  | Meruňky 2025, 23.5.2025 Tak to Vás obdivuju, kolik odrůd máte a jak budete vybírat nejchutnější. Mně například u jablek dělá problém rozlišit, co je chutné a co chutnější. Několik plodů mi na to rozlišení nestačí a víc toho najednou nezkonzumuju. Samozřejmě, Admirál a Opál... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 23.5.2025 Crimson Crush, Rose Crush a Cocktail Crush.
|  |
|  | Broskvoně 2025, 22.5.2025  Tady už pěkně rostou mladé semenáčky broskvoní. |  | Redukcia plodov na mladých stromov, 22.5.2025 Tak na tuhle práci bych potřeboval bandu nádeníků, nevím, jak to stihnu. I u mě odkvetlo všechno a nevím, jak těch přes 50 štíhlých vřeten a 12 broskvoní zvládnout. A samozřejmě mám obavy z alternace. |  | Broskvoně 2025, 22.5.2025  Skvělé, pane MH. Taky u mě už se plůdky zvětšují, kadeřavost jsem postupně otrhal, za posledních 15 let jí bylo asi nejvíc, jeden postřik 0,4% Championem nestačil a přihnojil cereritem. Probírku jsem zatím nedělal, ale nemine mě to, vždyť za měsíc už... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 22.5.2025  Po 2 měsících je sklizeno všech 72 hlávkových salátů a sklízíme 28 modrých kedlubnů v meziřádcích. Během pár týdnů by měl přijít na řadu Dynamic a květák. Ale nebude to stoprocentní sklizeň, už 3. rokem mi řapíky spodních listů napadají larvy... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 22.5.2025  Zatím to v skleníku vypadá nadějně, letos jsem oprášil Tornáda, protože je nelikviduje čerň. Kvetou 3. vijany. Na 2. straně jsou 4 Rose C., 2 Supersweet a 4 Crims.C. Vápník jsem zatím neřešil, ale jen co sklidím saláty a košťáloviny, stříknu na list... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|