Příspěvky uživatele - 251.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A je po meruňkách, 19.3.2020 Obsahuje fotku
Dnešní stav té nejrychlejší. Přežije / nepřežije příští týden? Ještě mám v záloze 2 meruňky dole na zahradě, kde se teprve pupeny začínají probouzet, ale to je sázka do loterie, zda přežijí poslední dubnový / květnový noční mrazík, sem teče... celý příspěvek >
Vysev paprik, 19.3.2020
Neřešte to. Vadí vám - ubližuje to paprikám? Jsem přesvědčen, že nikoli, tzn. nechte to být. Taky se mi sem tam objeví, když mám něco ve vlhku a chladu, ale nikdy ničemu neublížila.
A je po meruňkách, 18.3.2020
Nevím co řešíte. V pondělí má být -6 °C, takže nic nevymýšlejte, je to zbytečné. Navíc byste si přikrývání ulámal všechny květy a hlavně rašící listové pupeny.
A je po meruňkách, 15.3.2020
Taky tomu nevěřím. Jednak měď hubí houby, nikoli bakterie, a i kdyby to náhodou byla pravda, tak to pomůže max. tak o 0.5°, nikoli o jednotky stupňů. Např. studie o vlivu měděných rozvodů Měď bakterie nezničí, může je jen oslabit. A to při... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika