Příspěvky uživatele - 153.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lis na ovoce, 23.10.2018
Marku, máš to pěkně udělané, můžeš prosím pro nás nešikovné ještě lis trošku popsat - velikost jeklů, vnitřní výška mezi spodní a horní příčkou, rozměry, síla a materiál desek (je to nerez nebo hliník?), z jakého materiálu máš plachetky. Panenku jsi... celý příspěvek >
Technika orby, 20.10.2018
Kde to jde používám otáčení orebné soupravy, většinou konec doorávám s couváním. Jak někteří píší mám tam stromy, kamený plot,  studnu a další překážky. Určitě není nic příjemného, když vás Vari přirazí na plot nebo strom, v omezeném prostoru se... celý příspěvek >
Sírově žlutý plod, uvnitř ořech, co to je, 14.10.2018
Děkuji, bude to tak. ještě jsem se chtěl zeptat v Pardubicích na Pražské byl strom, stromy a padaly z nich lískové oříšky vzdy ve shlucích jich bylo někoik, co by to mohlo být, už tam nejezdím, jinak bych to vyfotil. Pěkný zbytek víkendu..
Lis na ovoce, 14.10.2018
Děkuji za fotografie, udivuje mě výtěžnost z deskového lisu 80%. Včera jsem lisoval 2 18l lisy a dostal jsem z toho 22l což by bylo 61%. Ale stlačoval jsem drť v koši rukama ještě před vlastním lisováním, takže vlastně nevím k jakému základu počítat.... celý příspěvek >
Sírově žlutý plod, uvnitř ořech, co to je, 14.10.2018
Kolega dovez z Lednice žlutý plod, uvnitř byl ořech, údajně toho tam bylo hodně a lidi to sbírali. Víte někdo prosím co by to mohlo být?
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 30.9.2018
S tou suchou hnilobou v letošním horkém létě na tkané textilii. I přes to, že si myslím, že mám půdu dostatečně zásobenou vápníkem, 2 roky jsem přihnojoval před orbou dolomitickým vápencem cca 40kg/ 200m2 se mě vyskytla v loňském a letošním roku... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 30.9.2018
Až budete lisovat zašlete prosím nějaké fotky. Je pravda, že koš 18l je celkem malý, byl uvažovaný na každotýdení lisování a spotřebu moštu, nakonec se zbylá část moštu zahřála na 80 stupňů a zahorka naplnila do litrových lahví od vína uzavřela... celý příspěvek >
"Poloautomatické" zavlažování zeleniny ze sudu, 23.9.2018
Ano, něco takového plánuji, prokapávací hadice dohledám, hlavně mě jde o to s jakým tlakem to bude fungovat, vodovodní řád nemám a chci použít jen samospád ze sudu/ -ů.
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 23.9.2018
Vladimíre, sklizeň rajčat nevážím, to snížení výnosu na textilii oproti volné půdě pouze odhaduji. Přisuzuji to především menší rozteči rostlin na textilii a tomu, že při dešti část vody po textilii steče. Letos, kdy téměř nepršelo byl rozdíl... celý příspěvek >
"Poloautomatické" zavlažování zeleniny ze sudu, 19.9.2018
Petře, děkuji za reakce, naprogramovat nějaké jednoduché PLC jako třeba Unitronics (nakonec ho izraelci v počátcích používali hlavně k řízení skleníků a vodotrysků) pro spouštění jednotlivých okruhů ventily, čidla a další to je hudba u mě poměrně... celý příspěvek >
Zálivka zeleniny z jímky s 25 roků nečerpanou dešťovkou, 19.9.2018
Díky za reakce. Nahlas jsem přemýšlel proč se takto "uleželá" letitá deštovka s výluhem z ořechového listí zelenině viditelně nelíbí. Test se řeřichou nebo salátem znám, děkuji za jeho připomenutí, v minulosti jsem si takto testoval zeminu. Jimku... celý příspěvek >
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 19.9.2018
Na tkanou textilii vysazuji cca 48 rajčat ročně, dalších 30-40 do volné půdy s větším sponem.  U mě je výnos rajčat na textilii o něco nižší než ve volné půdě, někdy až o 1/3. Výhoda tkané textilie je, že plevel roste jen v otvorech pro... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 16.9.2018
Vyzkoušel jsem, měl jsem půjčený doma dělaný. Plnění perfektní, byl vyšší, takže i kbelík pod něho vlezl. Jen to přišlapování nohou, abych netočil celým liisem bylo stejné a to je pro mě podstatný problém, k podlaze ho přišroubovat bohužel nemohu.
Co to je za nemoc rajčat?, 16.9.2018
Připojuji se ještě s jedním dotazem i když nesouvisí s nedostatkem vápníku. Semena rajčat v těch videích dost často prolévají před výsevem horkou vodou z rychlovarné konvice. Letos jsem to už nestihl, příští rok to vyzkouším. Ví někdo proč?
Co to je za nemoc rajčat?, 15.9.2018
Na youtube ruští, ukrajinští pěstitelé přisypávají a postřikují rajčata jedlou sodou a to už při pěstování sazenic. Může to mít vliv na omezenní suché hniloby?
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika