Příspěvky uživatele - 168.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.3.2017
mně se je nepodařilo sehnat    Takže při výběru postřikovače je třeba postupovat opačně, tedy napřed vybrat kvalitní prodlužovací nástavec a k němu odpovídající postřikovač. Mně se osvědčil teleskopický karbonový prodlužovací nástavec... celý příspěvek >
Skla skleníku, 2.3.2017
Dříve se užívala skleníková skla čirá a ta bylo třeba stínit. Dnešní skleníková skla Helios průhledná nejsou a není třeba je stínit. Samozřejmě až na výjimku, kterou jsou poslední dobou v létě denní teploty vysoko nad 30°C. V takových dnech je vhodné... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.3.2017
Kdybych neměl jiné řešení, tak bych také zasadil rajčata do kbelíků, stejně jako když je potřeba postříkat proti plísni bramborové, tak postříkám.   Inu nezbývá, než souhlasit, otázkou je, zda stojí za to taková rajčata konzumovat. To je... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.3.2017
A což teprve, když v létě napadne rajčata plíseň bramborová a je nutné zasáhnout chemií. Věří snad někdo, že postřik proti plísni je zdravotně nezávadný? A přitom je dost pěstitelů, kterým jeden postřik nestačí. Vedle toho mi polemika o škodlivosti... celý příspěvek >
Chmel otáčivý, 20.2.2017
Ano. mám ho asi 15 let na drátěném plotě jako zelenou stěnu oddělující zahradu od cesty. Odrůdu jsem neřešil, vzal jsem na jaře odkopky z nějakého planého, co se pnul po stromech u řeky. Ani nedělá šišky. Ale voní, škrábe a roste stejně rychle. Tak... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 16.2.2017
Smáčedlo jsem při postřiku proti kadeřavosti ještě nikdy nepoužil, ale kdybych si na kadeřavost pak už téměř nevzpomněl, stálo by za to udělat změnu a použít ho. 
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 16.2.2017
Dovolím si nesouhlasit. Pro vzklíčení spor na rajčatech je důležitá vlhkost a v husté výsadbě se vlhkost přirozeně drží déle, než na samostatných rostlinách. Tím se také zvyšuje možnost kontaminace plísní.
Proč jsou krtci jen v naší zahradě?, 15.2.2017
Tuhle spoušť dokáže udělat klidně i jen jeden krtek. Pravdu ale zjistíte teprve tehdy, až se vám ho podaří odchytit a krtince nebudou přibývat. Přirozeně v dobře udržovaném trávníku může být pro krtka více potravy. Jak budete krtka chytat, je na vás.... celý příspěvek >
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 15.2.2017
Taky nemám s tímto sázením osobní zkušenost. Rozhodně ale rajčata porostou a budou plodit. Otázkou je, jestli z dvou rostlin u sebe pěstovaných vypěstujete dvojnásobné a větší množství rajských, jako z rostliny jedné. Kdyby tomu tak bylo, nejspíš by... celý příspěvek >
Natírání kmenu vápnem, 15.2.2017
tak někde uprostřed. Kaší kmeny nenatřete a příliš řídké vápenné mléko moc nekryje a hodně cáká. Zkuste si namíchat napřed malé množství a vyzkoušejte si natírání, prostě do vápna po troškách přilévejte vodu a míchejte. A uvidíte.
Natírání kmenu vápnem, 15.2.2017
já používám klasický malířský vápenný nátěr, který prodávají v každém hobbymarketu v plastových nádobách. Asi to mám jednodušší, protože s ním natírám na chalupě a na jaře si trochu oddělím na nátěr stromků a zředím.
Natírání kmenu vápnem, 9.2.2017
Podle předpovědi by nejméně celý další týden mělo být slunečno s plusovými teplotami přes den a s mrazy v noci. V sobotu půjdu natřít vápnem některé kmeny stromků vystavené přímému slunci, neboť slunce už dokáže kmeny docela pěkně prohřát.
Předpěstování košťálovin, 9.2.2017
Pane PP, průměrná nadmořská výška v ČR je 430m a 67% území ČR se rozkládá v nadm. výšce do 500m a nejspíš na tomto území panují jiné, přijatelnější, klimatické podmínky, než u vás. A velkopěstitelé raných košťálovin v Polabí nepochybně již zahájili... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 9.2.2017
Do truhlíku už určitě. Já jsem zasel menší část semen do truhlíků před týdnem. Zbylou část semen jsem zasel do studeného pařeniště toto pondělí. Uznávám, že ne každý bude mít už letos na zahrádce k tomu podmínky, ale chci-li nějaké rané košťáloviny... celý příspěvek >
Rajčata ve stavebních vědrech, 8.2.2017
No, jak napsal pan Mr.Biggg, zatím je to jen takové nezávazné kecání na internetu. Tak to souhlasím. 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika