|
Příspěvky uživatele - 148.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 6.4.2019 Proč? Vždyť je to normální motýl, jen prostě noční... chudák, ze světel zmatený Mě je jich spíš líto, když se dostanou pod lampu |  | Vodní Hyacint, 6.4.2019 Když jsme založili jezero, několikrát jsem si ho tam koupila. Ani jednou nepřežil (a tím vůbec nemyslím zimu) plaval a najednou byl pryč natož, aby se mi rozmnožil. Netuším, co se s ním stalo. Někdo ho sežral? Když to tak čtu, mám pnutí ho zase... celý příspěvek > |  |
|  | Aprílová hádanka pro pokročilé entomology, 6.4.2019 Tip nemám, ale tahle můra(no přísahat na to nemůžu, že byla nachlup stejná, fotku už bych neudělala, bylo to za tmy pod lampou) se mi plácala pod nohama, když jsem se vracela z prochajdy se psem. Byla hodně velká, určitě 5cm a fakt vypadala... celý příspěvek > |  | Zahradní jezírko - akvarijní ryby, 5.4.2019 Nevšimla jsem si, kde to má být? -8st tam být může, ale voda zamrzlá není, takže ji nejspíš přitápí. |  | Rotvajler, 5.4.2019 Konzervy nekupu vůbec, buď je to totál šunt a když kvalitní, tak za tu cenu koupíte opravdové maso. Ani z granulí nejsem zrovna happy, jenže můj pes to nějak nesdílí a granule žere někdy i raději, než to maso Každému psu fakt chutnají jiné, je to... celý příspěvek > |  | Pasivní pes po kastraci, 5.4.2019 Děkuju, no u nás už to půjde spíš k horšímu. Dejte vědět, jak se to u vás vyvíjí, snad bude pejsa ještě veselej a hravej |  | Clover Lawn-trávník z jetele plazivého, 3.4.2019 No... hezká reklamní fotka, ale skutečnost je na hony vzdálená Klikla jsem na nějaké odkazy a celkem bych si tipnula, že většina není jetel, ale nějaký šťavel. Klasický nízký bílý jetel plazivý, náš, kvete takřka celé léto. Bosou nohou na něj... celý příspěvek > |  | Jaký strom do ujíždějícího svahu, 3.4.2019 Jak kde. U nás byly vysazeny před 70lety akáty do svahu dráhy - na to zpevnění. Postupně všechny zašly. Další byly uprostřed vesnice, na takovém zanedbaném velkém pozemku, divoké skládce. Tam už není ani jeden. Sem tam ještě nějaký po vsi je, ale... celý příspěvek > |  | Pasivní pes po kastraci, 3.4.2019 Třeba to chce čas, až novou situaci přijme. A nelitovali jste(nelitujete) moc? Oni retrívři jsou hodně citliví psi. Jako... jestli k němu nepřistupujete stylem: ty můj chudáčku, kastrovaný snažila bych se chovat velmi vesele a pozitivně, pobízet ho... celý příspěvek > |  | Co je to za semeno? (z Filipín), 3.4.2019 Nemám šajn, ale zkusila bych zasadit a pak by třeba někdo určil podle listů
|  |
|  | Pasivní pes po kastraci, 2.4.2019 Píšete, že mu nešlo čůrat. Nechala jste vyšetřit ledviny? Nechci strašit, jen jestli nedošlo k jejich už velkému poškození. Mám o rok staršího psa a kastraci jsem zvažovala z důvodu, že šílí u háravek a hrozně ho to vysiluje. Když letí za háravkou,... celý příspěvek > |  | Modřenec ostříhání, 2.4.2019 Mám to stejně jako Adriana, modřence mám v kytkách, takže až modřence odkvetou, přikryjou je vyrašivší trvalky a ani jsem si doteď nevšimla, že jim mezitím listy zhnědnou a před zimou vyrostou jinéjak popisuje Lída Kytky čistím na jaře a to jsou... celý příspěvek > |  | Botanický hyacint?, 25.3.2019 Něco jako botanický hyacint v podstatě neexistuje. Tedy ano, ale je to vlastně onen pěstovaný v našich zahradách. To je hyacintus orientalis., neboli východní Takové kvetení(řidší) mají prostě jen mladé či oslabené cibulky. |  | Proč vadne a schne levandule?, 21.3.2019 Nebudu vytvářet nové téma, přidám to sem Loňské léto, bylo sice na srážky o malinko lepší než předloňské... ale se to nastřádalo a půdní vlhkost... není. V jednom místě mám levandule na svahu, je to navážka, trocha hlíny a pod tím čistý šutr (je to... celý příspěvek > |  | Nemoc brusinek, 20.3.2019 Hodně pršelo? Jak kde Lído, jak kde... |  |
 |
|
|
|