|
Jarní česnek, 29.1.2023 Prosím o nějakou relevantní odpověď.V obchodě jsem na žádný jarní česnek nenarazil. |
 |
Jarní česnek, 28.1.2023 Jaké druhy jarního česneku jsou u nás k sehnání a kde? |
 |
|
 |
Mandelinka, 6.6.2022 Prosím jak na mandelinku... |
 |
Odruda Sofinka, 30.3.2022 Dobrý den, Jsem ze Znojemska a koupil jsem tuto meruňku u Fi.Venuta Kadov okr.Znojmo.Jelikož neměli Velkopavlovickou tak mě nabídli tuto odrudu že je podobná Velkopavlovická.Doufám že se zadaří. |
 |
Odruda Sofinka, 27.3.2022 Prosím o radu co je odruda Sofhinka, nikde nemůžu sehnat informace. |
 |
Jak nabudit samice na připuštění?, 20.2.2022 Prosím jak pomoci samicím aby se nechali připustit, nejsou tlusté a jsou po prvních králícich které roztahali?Jedná se BU.Děkuji |
 |
Množení chryzantén na podzim, 30.10.2021 Prosím dá se teď v dušičkové době namnožit chryzantény jak z květináče tak i řezané kdy je mnoho krásných barev které jsou v zahradách a byli by lidé mohli podarovalt...
|
 |
Okrasné a kvetoucí dřeviny do stínu, 7.5.2021 Prosím o radu co zasadit za okrasné a kvetoucí dřeviny ke zdi ve stínu. |
 |
Sazečka, 15.3.2021 Už máte zasázenou sazečku?My včera všetanu, červenou a šalotku. |
 |
Laskavec, 26.8.2020 Prosím jak sušit laskavec? |
 |
|
 |
Předjarní úprava zahrádky, 6.2.2020 Prosím o radu čím ted v předjaří po podzimní orbě ošetřit zahradu proti každoročním vytrvalým plevelum, než začnu již během příštího měsíce osévat.Děkuji |
 |
Kadeřavost broskvoně 2020, 6.2.2020 Není již před květem broskvoní již pozdě? |
 |
Brojlerové husy - chov, 10.1.2020 Prosím o radu, mám párek loňských brojlerových hus poraďte zda se dají ponechat k chovu.
|
 |
Co místo akátu, 8.1.2020 Prosím co by se dalo zasázet nebo i prosázet místo akátu.Možná to sem nepatří ale přesto to zkusím.Akátový porost je ve stráni a ve spodní části je asi deset starých ořechů.Co prosím s tím.Děkuji |
 |
Králík a brambory, 5.5.2019 Mám krmné brambory a chtěl bych vědět zda je lepší krmit syrovými a nebo vařenými. |
 |