Příspěvky uživatele - 168.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní česnek, 29.1.2023
Prosím o nějakou relevantní odpověď.V obchodě jsem na žádný jarní česnek nenarazil.
Jarní česnek, 28.1.2023
Jaké druhy jarního česneku jsou u nás k sehnání a kde?
Mandelinka, 6.6.2022
Prosím jak na mandelinku...
Odruda Sofinka, 30.3.2022
Dobrý den, Jsem ze Znojemska a koupil jsem tuto meruňku u Fi.Venuta Kadov okr.Znojmo.Jelikož neměli Velkopavlovickou tak mě nabídli tuto odrudu že je podobná Velkopavlovická.Doufám že se zadaří.
Odruda Sofinka, 27.3.2022
Prosím o radu co je odruda Sofhinka, nikde nemůžu sehnat informace.
Jak nabudit samice na připuštění?, 20.2.2022
Prosím jak pomoci samicím aby se nechali připustit, nejsou tlusté a jsou po prvních králícich které roztahali?Jedná se BU.Děkuji
Množení chryzantén na podzim, 30.10.2021
Prosím dá se teď v dušičkové době namnožit chryzantény jak z květináče tak i řezané kdy je mnoho krásných barev které jsou v zahradách a byli by lidé mohli podarovalt...
Okrasné a kvetoucí dřeviny do stínu, 7.5.2021
Prosím o radu co zasadit za okrasné a kvetoucí dřeviny ke zdi ve stínu.
Sazečka, 15.3.2021
Už máte zasázenou sazečku?My včera všetanu, červenou a šalotku.
Laskavec, 26.8.2020
Prosím jak sušit laskavec?
Předjarní úprava zahrádky, 6.2.2020
Prosím o radu čím ted v předjaří po podzimní orbě ošetřit zahradu proti každoročním vytrvalým plevelum, než začnu již během příštího měsíce osévat.Děkuji
Kadeřavost broskvoně 2020, 6.2.2020
Není již před květem broskvoní již pozdě?
Brojlerové husy - chov, 10.1.2020
Prosím o radu, mám párek loňských brojlerových hus poraďte zda se dají ponechat k chovu.
Co místo akátu, 8.1.2020
Prosím co by se dalo zasázet nebo i prosázet místo akátu.Možná to sem nepatří ale přesto to zkusím.Akátový porost je ve stráni a ve spodní části je asi deset starých ořechů.Co prosím s tím.Děkuji
Králík a brambory, 5.5.2019
Mám krmné brambory a chtěl bych vědět zda je lepší krmit syrovými a nebo vařenými.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika