Příspěvky uživatele - 172.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak granulovaný kravský hnůj, 3.9.2007
Prosím jak hnojit granulovaným kravským hnojem. Jestli před podzimní orbou nebo jen mělce zapravit až na jaře a jaké množství.
Mulčovací kůra, 26.6.2007
Já jsem dal netkanou textilii na ní asi 8cm mulčovací kůry, vše bylo perfektní ale během první noci nastoupila snad celá rota koček a ráno jsem se nestačil divit. Koupil jsem - STOP PES - a postříkal celou plochu a od té doby mám pokoj.
kolik hroznů nechat?, 18.5.2007
Prosím o informaci kolik hroznů nechat na stolních odrudách ve třetím a čtvrtém roce když mají nasazeno na rostlině 8-10 hroznů a jak stříhat?
cedrus, 10.5.2007
Prosím o informaci zda má někdo skušenost zda nízký kultivar cedrusu gold je vhodný na západní stranu pozemku kam odpoledne praží slunce. Díky
Problém s mladou hrušní, 9.5.2007
Přesně ten stejný problém mám i já.Postříkal jsem to proti savému a žravému hmyzu a proti plísni a nic se nezměnilo.Mám dvě hrušně od jara vedle sebe a jedna je takhle napadená a druhá nemá žádný problém .Tak si myslím že mráz to nebude.Zkuste se k... celý příspěvek >
Klíčení semínek jahod, 30.4.2007
Já jsem je sel již kolem vánoc, piplal jsem se s ními dvakrát jsem je přepíchával .Pak jsem je přesázel ven a zakryl netkanou textilií a jednou zaponěl zastínit a všechny na slunci shořely.
Moly a Madlen, 30.4.2007
Jsem ze znojemska takže by snad mohla splnit co se po ní požáduje. Děkuji za informaci
Moly a Madlen, 30.4.2007
Prosím co je to za odrudy Moly a Madlen. Mají to být stolní rezistentní vína. Nejsem schopen se o nich nic dozvědět. Děkuji.
Vistarie, 26.4.2007
Mám zkušenosti že schopna mít roční přírustky 1-2metry možná i víc.V době bujného růstu mám vyskoušené že za den naroste i 10cm.
odrudy vinné révy, 26.4.2007
Prosím o posouzení odrud vinné révy které jsem dostal od vinaře na znojemském okrese. Jedná se o bílou chrupku, Moly, červená chrupka, Prim a Madlen. Mají to byt rezistentní stolní vína. Děkuji
vinná réva u kůlu, 25.4.2007
Díky za povzbuzení.
vinná réva u kůlu, 25.4.2007
Slyšel jsem že se dříve víno pěstovalo pouze u kůlu.Máte s tím někdo zkušenosti?Chtěl bych takto zasadit asi pět hlav.Jak vyvazovat,zaštipovat atd.Děkuji.
Meruňka má malé povadlé listy, 20.4.2007
Asi to bude monoliozní úžeh což je poslední dobou nemoc meruněk.Mělo by se stříkat jedenkrát v době začátku kvetení a potom opakovat když je meruňka z 80% odkvetlá.Používá se postřik horizont a nebo sporgon.
Postřik proti monilioze meruňek., 20.4.2007
Proti monolioznímu úžehu by se měl postřik provádět postřikem horizont a nebo sporgon. Já jsem to letos nestihl a už se začínají objevovat suché větvičky.U nás na znojemsku bylo v době kvetení docela vlhké počasí což je přímo líheň pro monoliozu.
stěna, 19.4.2007
Má někdo zkušenost z meruňkami,broskvemi a švestkami zasazenými do stěny .Nechtěl bych vysoké rozložité stromy protože nemám tolik místa.Děkuji
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika