|
Mšice a lilek, 4.7.2017 Pokud ho mate ve skleniku pak ani ten Mospilan moc nepomuze. Pro msice je lilek neodolatelna pochoutka. I pres provadeni postriku mi vloni dily trem lilkum totalne zamorily komplet cely sklenik. Plody paprik a feferonek byly naprosto cerne. Vsechno... celý příspěvek > |
 |
Jahodníky do truhlíků na terasu, 20.4.2017 Mara de Boys je nejchutnejsi |
 |
|
 |
Růžový rybíz Lubawa, 30.1.2017 Vloni jsem ho zasadil a prvnich par ruzovych kulicek ochutnal. Je spis pozdnejsi a v tom ruzovem zbarveni se spatne odhaduje zralost. Vyssi sladkost nebo nejake znatelne jine aroma jsem nezaznamenal. Jindra
|
 |
Identifika cehlodavce podle ocasu, 17.10.2016 Ano.
vetsinou jen streva nepozre. |
 |
Jak správně pěstovat zelí?, 24.9.2016 Tak ja nevim... Na jare, kdyz jsem prvne v zivote sazel bile a cervene Pourovo zeli, jsem si liboval jak je ta zemina nabusena zivinami, vsude plno zizalek a hnojnacku... Vyrostly hlavky jak medicimbaly. Dnes jsem je sklizel a ouha - vsechny ty... celý příspěvek > |
 |
Asimina Triloba, 17.8.2016 Vy mate vsichni na tech fotkach nadherne tmave zelene pevne leskle listy. Ja jsem na jare zasadil 2 asiminy, obema jsem pripravil obrovske jamy 2 m. prumer, 1,2 m. hluboke, vlastne do hloubky kde uz vyverala spodni voda, do dvou tretin vyplnene... celý příspěvek > |
 |
Meloun červený, 22.7.2016 U nas v totalne nevhodne poloze - zapadni Cechy 500 m.n.m. volne venku na kompostu vetsina takovychto prcku nasledne odpadne :-(
Ale tech par neodpadlych je zrejme trochu vetsiho rozmeru. Uz maji ne obvod ale prumer 4 - 6 cm.
Taky jsem zvedav... celý příspěvek > |
 |
Kvetak se stonkem, 11.7.2016 Zkusil bych je nahrobkovat jako brambory. Zahrnout hlinou az k listum a do vzniklych brazd nakydat hnuj, klidne I cerstvy. A budou kvetaky jak voleybalove mice :-) |
 |
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 29.6.2016 Vida, a u nas mu vsichni tyto nectnosti radi odpustime pro jeho skvelou chut s nadechem boruvkoveho aroma :-) U nas nejoblibenejsi odruda :-) Hned po ni Niesluchovski.
Jindra. |
 |
Kolik jahod pro 3 člennou rodinu, 24.6.2016 Jake mate poznatky z pestovani odrudy Evie 2?
Urodnost, chut, sladkost, velikost, nachylnost... |
 |
|
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016 Rudolec.
Sokolovsko. Okraj Slavkovskeho lesa. |
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 10.6.2016 A nefungovalo by to mimodek treba I jako hrobkovani? Ze by ty cesneky mohly lip hospodarit s vodou kdyby se prihrnuly? U nas je to momentalne aktualni tema. Neuveri vsichni ti, kterym urodu znicily kroupy a velka voda, ale u nas vpodstate uz mesic... celý příspěvek > |
 |
Jak vám letos kvetou jabloně?, 15.5.2016 No mne taky kvetou bohate... az na ty vyjimky. Jenze tech vyjimek je nejak moc, asi tak ctvrtina? A projevuje se to kvetenim jen ve spodni casti koruny :-(Predevsim se jedna o stromky s velmi dlouhymi lonskymi prirustky. Poradite, prosim, co delam... celý příspěvek > |
 |
Muchovník - jakou odrůdu, 12.4.2016 Bohuzel I ja musim rict ze chutna po jerabinach a do chuti boruvek ma neskutecne daleko. |
 |
Presadenie čerešne, 31.3.2016 Nevite nekdo jak asi hluboko zasahuji koreny tresne na Gisele 5? V hloubce cca. 1m jsem narazil na jakousi rozsahlou kamennou plotnu a ted nevim jestli I presto do te jamy mohu stromek zasadit. Dekuji. |
 |